Andreea Marin a “batut-o mar” pe Mihaela Radulescu!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Invitata aseara in platoul emisiunii WOWbiz, de la Kanal D, Andreea Marin Banica a tinut telespectatorii cu sufletul la gura. “Zana” a vorbit deschis despre casnicia ei cu solistul Stefan Banica, dar a si explicat faptul ca cei doi nu si-au pus problema unui divort, asa cum se zvoneste. Si, chiar daca ar divorta, “Zana” nu considera ca ar fi o problema, mai ales ca a mai trecut printr-o asemenea situatie si stie cum sa procedeze.

Cu astfel de discutii deschise, Andreea Marin Banica a reusit sa o “bata”, in audienta, pe Mihaela Radulescu care a inceput sa povesteasca episoade din viata ei, la o emisiune de la Acasa TV, difuzata la aceeasi ora. Raduleasca si-a amintit cum a fost lasata ea la marginea drumului, in urma unei discutii aprinse cu iubitul ei de pe atunci, Dan Chisu, dar si cum a fost nevoita sa faca autostopul.

Asadar, joi seara, Kanal D, in timpul emisiunii WOWbiz la care a fost invitata Andreea Marin Banica, a inregistrat cifre de audienta aproape duble fata de Acasa TV, post la care a fost Mihaela Radulescu.

Update

La cererea cititorilor, prezentam mai jos cifrele de audienta de joi seara, pe targeturile 18-49 si All Urban

18-49

Kanal D (22.30-00.30) - share 7,9 , rating - 2,3

Acasa TV (22.00- 00.30) - share 4,4, rating - 1,3

All Urban

Kanal D (22.30-00.30) - share 8,6, rating - 2,5
Acasa TV (22.00-00.30) - share 3,8, rating 1,2


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate