Andreea Marin a dat lovitura! Motiv de mare bucurie pentru fosta Zana! Afla de ce

Emisiunea “Preţuieste Viaţa” de la TVR 1 îşi consolidează poziţia de la o săptămâna la cealaltă, iar ediţia a patra a reuşit să se claseze pe locul 3 în audienţe timp de 60 de minute. Această performanţă este istorică pentru postul TVR din ultimii ani, canalul public de televiziune ocupând locurile 8-10 înainte de începerea producţiei Andreei Marin.

Distribuie pe:

fara descriereEmisiunea “Pretuieste Viata” de la TVR 1 a reuşti să urce pe poziţia a treia în audienţele All Urban în intervalul orar 22:00-23:00. Partea a doua a emisiunii maraton moderată de Andreea Marin a ajuns pe poziţia a treia a podiumului, după Antena 1 şi PRO TV, reuşind să surclaseze pe tronsonul orar Kanal D şi Prima TV.

All Urban este categoria de public pe care TVR 1 calculează audienţele şi vinde publicitatea.

Astfel, în intervalul orar 22:00-23:00, postul public de televiziune a obţinut o audienţă pe sferturi de oră de 3.0 rtg şi 5,4 shr, de 3,5 rtg şi 6,6 shr, de 3,6 rtg şi 7,2 shr şi de 3.6 rtg şi 7.8 shr. Pe acelaşi tronson orar, TVR 1 a fost depăşit de Antena 1 şi de PRO TV, însă a reuşit să se situeze în faţa Kanal D, Prima TV şi Acasa TV.

În cadrul emisiunii de aseară a fost salvată o fetiţă de patru ani cu o tumoră gravă la picior, care va fi operată la clinica Acibadem din Turcia. Vestea bună a fost dată de Andreea Răducan, cea care a suferit o intervenţie chirurgicală la picior la acelaşi doctor.

Trofeul “Preţuieste Viaţa” a mers către o doctoriţă de 80 de ani care merge, pe propriile cheltuieli, saptamanal, într-o comună din judeţul Prahova pentru a avea grijă de săteni.

Dorel Visan a vorbit despre vindecarea lui prin puterea minţii şi despre tehnica vizualizarii, iar Roxana Iliescu şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre dramele personale prin care a trecut, vedeta de televiziune pierzând nu mai puţin de şapte sarcini până în prezent.fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate