Andreea Marin a dezvaluit SECRETUL succesului ei! Uite ce a facut de 2013 i-a dat cele mai frumoase daruri: un copil intelept si iubire! Nu te asteptai la asta

Zana a marturisit ca viata ei merge spre bine de cand a acceptat sa il lase pe Dumnezeu in viata si sufletul ei. Se pare ca Andreea Marin a avut parte de tot ce si-a dorit deoarece iubeste din nou cu patima si are cel mai intelegator copil din lume.

novalue
Autor: I.M.D.

"E foarte important cati ani ai in suflet, nu in buletin, ce atitudine ai fata de viata. Sunt in acest Craciun cu dragoste de Dumnezeu si de viata, daca il primesti in sufletul tau si ii dai voie sa aiba grija de tine... Multi ani nu am facut asta, aveam obsesia de a controla tot, de a avea grija de fiecare amanunt. Am inteles ca e bine sa avem credinta si sa asteptam ca energia pozitiva sa vina de sus la noi.

Suntem oameni, nu Dumnezeu. E bine sa te lasi cuprins de o caldura divina care vine din alta parte.

Anul acesta am inteles cat de mult ma iubeste copilul meu. Facem greseala de a ii considera prea mici. In momente dificile, daca ne bazam pe ei, nu gresim. Am avut surpriza de a descoperi ce univers minunat se afl ain Violeta, ce dragoste are pentru mine si a mea fata de ea. E vindecatoare, e cea mai mare surpriza a lui 2013. Uneori ne pierdem speranta, ca nu suntem intelesi, dar asta vine de unde nu astepti maturitate. Sunt un om fericit.

Sunt in cel mai bun moment al meu din toate punctele de vedere: in relatia cu fostul sot, am inteles amandoi ceva din lectia de viata pe care am trait-o, am trecut printr-un moment bun pentru copilul nostru.
Noi, oamenii mari, avem nevoie de lectii de viata grele pentru a trece la alta etapa. Simt ca voi avea un Craciun cald si bun",
a marturisit Andreea Marin pentru Antena 1.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies