Vedete

Andreea Marin a dezvaluit secretul unei relatii de succes: "Viata de cuplu are sanse maxime daca o faci cat mai des"

Andreea Marin are mare grija de modul in care arata asa ca merge des la saloanele de infrumusetare unde isi face tratamente.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Andreea Marin a dezvaluit secretul unei relatii de succes: "Viata de cuplu are sanse maxime daca o faci cat mai des"icon photo
"Zâna" a postat pe o retea de socializare o imagine in care apare cu o masca pe fata, insotita de un mesaj care i-a amuzat pe multi despre secretul unei relatii de succes. 
 "Mască hidratantă cu minerale, cu efect ideal pentru partenerul tău de viaţă: te reduce la tăcere! Cică viaţa de cuplu are şanse maxime dacă o faci cât mai des", a scris vedeta pe Facebook. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune