Andreea Marin a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu și emisiunea pe care aceasta o prezintă!

Andreea Marin a apărut la TV, unde a făcut un roast. Țintele au fost Mihaela Rădulescu, Bendeac și Cheloo.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Andreea Marin a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu și emisiunea pe care aceasta o prezintă. 

Am doi câini, două pisici pufoase, păsărele multicolore şi o veveriţă. Nu am chiar o fermă, încă nu am ajuns chiar atât de departe, e doar un vis în acest moment. Nu oricine poate să-l atingă cu mâna. Dar să mă retrag undeva unde să am ferma mea, când nu-mi mai rămâne nimic altceva de făcut, mă gândesc că este o variantă foarte bună”, a spus Andreea Marin, făcând referire la "Diva de la Monaco" și emisiunea pe care aceasta o prezintă.

Andreea Marin și-a început momentul de roast ironizându-l pe Mihai Bendeac. „Dragul meu, ai reuşit în televiziune, ai reuşi în teatru, ce să-ţi mai spun, pentru toate astea n-am nicio explicaţie. Am vorbit cu mama ta şi mi-a spus că atunci când erai tu mic, tatăl tău credea că n-ai nicio şansă ca actor. Ce vizionar tatăl tău, să-l pupi din partea mea. Bine, acum, în televiziune nu-ţi trebuie neapărat un talent special, şi tu ai demonstrat asta din plin”, i-a transmis diva acestuia.

Lucruri extraordinare am de spus, dar le voi spune cu altă ocazie. Eventual la o gală cu o tematică legată de….ce să mai, legată şi anesteziată. Muzica ta a inspirat generaţii întregi de tineri care s-au simţit eliberaţi, mai ales acum de când cu recursul ăsta compensatoriu”, a fost mesajul Andreei Marin pentru Cheloo.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate