Andreea Marin a plecat iar la o cura de detoxifiere: "Soarele de octombrie aici e minunat" - VEZI unde se rasfata zilele astea

Andreea Marin continua cu procesul de detoxifiere pe care l-a inceput acum mai bine de un an.

Distribuie pe:

fara descriereDrept urmare, bruneta a plecat din nou in Turcia atat pentru relaxare cat si pentru a urma un nou proces de curatare interioara. Ea se bucura cu aceasta ocazie si de vremea minunata de acolo la inceput de toamna.  

"Am ajuns la Bodrum! Soarele de octombrie aici e minunat, nu e fierbinte ca in vara, cand din pricina temperaturilor ridicate e mai greu sa faci o detoxifiere (caci e mai greu sa rezisti, dar cum specialistii de aici te supravegheaza si te ghideaza pas cu pas, nimic nu e prea greu daca vrei cu adevarat). Acum e temperatura perfecta pentru sport, meditatie sau yoga in aer liber, pentru baie si plaja. Golful in care e "ascuns" centrul The Detox Bay iti ofera izolarea de care ai nevoie pentru echilibrarea mintii si a sufletului, dincolo de ceea ce faci aici pentru corpul tau. Am inceput cu o masa sanatoasa, caci am ales programul de detox raw-vegan de asta data. Nutritionista cu zambet cald si nume de floare m-a intampinat spunandu-mi ca maine deja avem lectie de gatit, dupa ora de yoga pe malul marii cu care incepe orice zi" a scris Andreea pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate