Andreea Marin a povestit tot! În casa ei se lasă cu bătaie în fiecare seară: „Eu sunt mai dură așa ca mamă”

Andreea Marina povestit despre relația pe care iubitul ei, Adrian, o are cu fiica ei, Violeta. În fiecare seară e bătaie cu perne, iar Zâna este o femeie împlinită.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Andreea Marin a demonstrat de-a lungul timpului că nici problemele de sănătate, nici relațiile ușuate nu o dărâmă. Frumoasa brunetă este una dintre cele mai cunoscute și iubite vedete de la noi din țară și a câștigat admirația publicului încă de pe vremea când prezenta emsiunea „Surprize, surprize”.

Toată lumea credea că relația cu Ștefan Bănică avea să dureze toată viața. Din păcate, ei și-au spus adio și ea și-a refăcut viața alături de un medic turc. Nici această poveste nu a durat foarte mult, ci s-a sfârșit printr-un divorț. Acum, însă, Andreea de iubește cu Adrian Brâncoveanu și chiar locuiește în aceeași casă cu el.

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei a spus totul despre relația ei! Ce s-a întâmplat între ei în timp ce ea era cu Ricardo: „Este iubirea vieții mele”

fara descriere

Andreea Marin este din ce în ce mai fericită

Andreea Marin trece pritr-o perioadă foarte frumoasă a vieții ei. Locuiește de un an de zile în aceeași casă cu iubitul ei și cu fiica pe care o are cu Ștefan Bănică.

„Din dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul. Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său.

Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură așa ca mamă și pun limite pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi. Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. Cred că într-o zi o să intre și pisicile în jocul lor, momentan sunt speriate. E plăcut! Avem o casă veselă.

Plănuim și o vacanță în 3, dar încă nu am ales o vacanță, știu că vom alege un loc însorit”, a spus Andreea Marin pentru VIVA!.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate