Vedete

Andreea Marin a spus adevărul despre a doua sarcină: „Nu mai ştiu câte kilograme am”

Andreea Marin a spus adevărul după ce în presă s-a speculat că este din nou însărcinată.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Andreea Marin a spus adevărul despre a doua sarcină: „Nu mai ştiu câte kilograme am”icon photo
 
Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Deşi a avut câteva eşecuri în dragoste, zâna nu şi-a pierdut optimisuul şi a recunoscut după fiecare divorţ sau despărţire că este pregătită să o ia de la capăt, că nu îi este teamă să îmbrace din nou rochia de mireasă şi că nu exclude ideea de a deveni mamă pentru a doua oară. 
 
Recent invitată într-o emisiune de televiziune, Andreea a ţinut să lămurească confuzia legată de o posibilă sarcină.  „M-aş grăbi spre asta, dacă Dumnezeu ar fi de acord. Nu sunt însărcinată, altfel nu aş mai trage atât de tare la sală”, a declarat ea. 
 
Andreea Marin a spus adevărul despre a doua sarcină: „Nu mai ştiu câte kilograme am”
 
Tot atunci a mărturisit că, deşi are o siluetă de invidiat, nu ştie numărul kilogramelor pe care le are. „Nu m-am mai urcat pe cântar de ani buni. Nu mai ştiu câte kilograme am. Un antrenor m-a învăţat: nu te urci şi nu te uiţi pe cântar pentru că în perioade de stagnare te poate face să te simţi rău. Trei zile pe săptămână vin la sală”, a mărturisit ea. 
 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune