Andreea Marin a vorbit despre cei doi copii ai ei adoptati: "Acum sunt mari, dar ma bucur ca..."

Autor: A.M.

Andreea Marin s-a implicat ani la randul in campanii umanitare, iar printre gesturile sale de intrajutorare se numara si adoptia celor doi copii ai sai de pe continentul african.
Intr-un interviu pentru Libertatea, "Zana" a vorbit despre vizita ei recenta in Africa, de anul acesta, dar si evolutia celor doi copii adoptativi, pe care i-a sustinut de la distanta.


"Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari. Eu nu am fost în Kenya de data aceasta, dar acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor,  pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, a povestit Andreea Marin.
Vedeta a mai spus ca si-ar mai dori sa aiba si alti copii si nu spune niciodata nu, fie ca sunt copiii ei naturali sau adoptati.
 In anul 2008, vedeta a adoptat o fetita de 9 ani din Africa, iar in anul 2010, vedeta a mai adoptat un baietel din China.


In prezent, fetita se pregateste sa atinga varsta majoratului, iar baiatul are varsta de 17 ani.
Andreea Marin s-a oferit sa le asigure comfortul necesar si accesul la educatie pana la varsta de 18 ani.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies