Andreea Marin, absent motivat la ziua lui Bote. Vezi ce cadou i-a trimis Zana sarbatoritului si ce a oprit-o sa mearga la chef

Sambata seara, in club Bamboo, s-a lasat cu o petrecere de pomina. Catalin Botezatu si-a sarbatorit ziua de nastere, iar prietenii au dat buzna sa-i fie alaturi.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAndreea Marin i-a trimis cadou lui Bote printr-un apropiatDin neferire insa, au existat si persoane care desi si-ar fi dorit sa fie prezente din diferite motive nu au mai ajuns. Este si cazul Andreei Marin, vedeta TVR care in ziua respectiva isi sarbatorea onomastica si ar fi urmat sa merga in club, la ziua lui Bote, ca sa se distreze impreuna. Din nefericire, cu o zi inaintea petrecerii, Andreea Marin s-a pricopsit cu o raceala crunta. fara descriereBote a dat petrecere mare, sambata trecuta, in club BambooSi, daca sambata in timpul zilei, vedeta s-a tinut tare si a fost spirt la repetitia generala a emisiunii sale, ba chiar si-a tratat colegii cu tort, placinte, pateuri, fursecuri, si cate si mai cate, spre seara ea a clacat. fara descriereDin cauza starii de rau general, dar si pentru ca trebuia sa se puna pe picioare pentru a doua zi, cand urma sa aiba patru ore de emisie live, Andreea s-a scuzat si a ramas acasa. Prin intermediul unei persoane apropiate, ea a facut ca darul pregatit pentru Bote sa ii parvina acestuia, oferindu-i un set japonez de ceai, foarte dichisit, si o agenda in care a asternut cateva urari de bine.

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate