Vedete

Andreea Marin, asa cum n-a mai fost vazuta niciodata intr-un platoul de televiziune: "Nu credeam ca vei indrazni vreodata sa te strambi asa la TV"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Andreea Marin, asa cum n-a mai fost vazuta niciodata intr-un platoul de televiziune: "Nu credeam ca vei indrazni vreodata sa te strambi asa la TV"icon photo
Andreea Marin este cunoscuta pentru eleganta si latura ei conservatoare si putini sunt aceia care au avut ocazia sa descopere si partea mai jucausa a personalitatii sale.

In cadrul editiei de luni a emisiunii de dans la care ocupa functia de jurat, Andreea Marin i-a delectta poe telespectatori cu aparitia ei.

Andreea Marin, asa cum n-a mai fost vazuta niciodata intr-un platoul de televiziune: "Nu credeam ca vei indrazni vreodata sa te strambi asa la TV"

Imbracata cu o rochie cream, lunga pana in pamant si accesorizata cu o peruca intr-o nuanta de blond caramel, Andreea Marin i-a surprins pe toti cei din culise cu energia ei joviala. "Zana" s-a strambat la camera si a facut tot felul de mutrite, asemenea unui copil, demonstrand astfel ca oricine mai poate copilari cate putin, indiferent de varsta.
"Nu credeam ca vei indrazni vreodatata sa te strambi la TV, dar imi place", "Destul de seriosi sunteti la masa juriului, dar cand va ridicati puteti sa fiti si haiosi", "Ce caraghioasa este cand te strambi asa! Super tare!", au fost cateva din comentariile primite de vedeta la fotografii.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune