Andreea Marin, cu o gâlmă uriașă pe frunte! Ce s-a întâmplat cu ea

Andreea Marin a suferit un accident în New York. Ce a pățit fosta prezentatoare TV, chiar ea a făcut anunțul despre acest eveniment.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Andreea Marins-a ales cu un cucui de toată frumusețea, în urma unui accident. Fosta prezentatoare TV, care a mers într-o vacanță peste Ocean, a devăluit ce i s-a întâmplat.


In articol:

Vedeta a povestit în cadrul unei emisiuni că a fost într-o vacanță alături de fetița și de iubitul său. Cei trei au mers împreună în New York, iar vedeta a preferat să nu vorbească prea mult despre acest eveniment.

Citeste si: Drama lui Alexandru Arșinel: „Soția mea nu poate să își miște...”

Citeste si: Mirela Banias, criticată că a luat kilograme în plus: ”Nu sunt grasă, dar...”

Citeste si: Mirela Banias, criticată că a luat kilograme în plus: ”Nu sunt grasă, dar...”

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Prima reacție a lui Mihai Tudose, după ce a făcut infarct: „În două zile...”

Citeste si: Prima reacție a lui Mihai Tudose, după ce a făcut infarct: „În două zile...”

„Am fost într-o vacanţă în trei. Nu vreau să intru în detalii. Pentru fiica mea a fost prima incursiune. A fost, de asemenea, o vacanţă foarte importantă pentru noi. Este o plăcere să văd că suntem trei prieteni şi ne simţim bine împreună. Paştele o să îl facem tot împreună, în aceeaşi formulă. (…)”, a declarat vedeta, potrivit huff.ro.

Ce a pățit Andreea în New York

Ulterior, a mai a povestit și cum s-a ales cu un cucui în cap, după ce a intrat în cel mai mare magazin deținut de creatorul de modă Domenico Dolce.

fara descriere

Acesta încă nu își deschisese oficial ușile pentru oameni, dar, cum angajații erau în focul pregătirilor, era mare zarvă, Andreea Marin nu și-a dat seama unde intră și a pășit curioasă să admire totul. La un moment dat, când a vrut să iasă, ea nu a observat o vitrină în care a intrat și s-a ales cu un cucui uriaș.

Numeroși angajați i-au sărit în ajutor. A doua zi, Andreea Marin a avut parte de o surpriză din partea celebrului designer italian: o invitație la inaugurarea magazinului, dar și o fustă extrem de specială.

Am fost acolo ca să prezint un proiect pe care îl am nu doar pentru România, ci care depășește granițele – fost la sediul ONU, la UNICEF. (…). E foarte important să se vorbească despre țara noastră și ceea ce facem noi aici, acolo unde oamenii sunt deschiși spre noi, deschiși să ne ajute. (…), a mai spus vedeta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate