Andreea Marin da vina pe medici pentru imbolnavirea Violetei cu rotavirus: "Nu mi-a fost indicat si acel vaccin si iata ca se intampla"

Andreea Marin Banica a vorbit la "Ultima ora" despre introducerea in grila de imunizare gratuita a vaccinului ce previne bolile pneumococice. Ea a inceput sa stranga semnaturi pentru o petitie, impreuna cu medici si specialisti.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"Doar 2% din copii sunt vaccinati impotriva bolilor pneumococice, pentru ca costa prea mult. Unii din parinti au aflat ca micutul e foarte vulnerabil in fata pneumococului si este foarte bine sa faca vaccinul. Exista si copii care traiesc dupa boala, dar care raman cu sechele pentru timp indelungat sau pentru toata viata. Rezistenta pneumococului creste si doctorii nu mai stiu ce sa dea, pentru ca medicamentele nu isi mai fac efectele. Mai bine previi", a spus Marin pentru RTV.

Aceasta a spus ca are nevoie de cat mai multe semnaturi pentru petitia pe care a pornit-o alaturi de o echipa intreaga de medici si de specialisti.

fara descriere

"Exista posibilitatea de a lua bani din directii care nu sunt strategice, pentru a-i da pentru sanatatea copiiilor nostri. Am discutat cu domnul ministru Raed Arafat, am gasit sprijin la el si ii multumesc. Trebuie sa strangem semnaturile pentru petitie mai intai. Ne-a dat un raspuns care inseamna da, dar treaba se poate face doar punand umar de la umar cu societate civila. Avem medicii de partea noastra. Este foarte important ca medicii sa fie convinsi sa fie o solutie buna", a mai spus ea.

Andreea Marin Banica a vorbit si despre imbolnavirea recenta a fetitei sale, Violeta, cu rotavirus. "Nu mi-a fost indicat si acel vaccin si iata ca se intampla", a spus ea, care s-a dat drept exemplu pentru ce se poate intampla daca nu ai informatii.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate