Andreea Marin, declarații sincere despre relațiile sale din trecut! Prezentatoarea a trecut prin momente dificile: "Nu poţi să clădeşti ceva..."

Andreea Marin trage un semnal de alarmă în ceea ce privește violența domestică!

Andreea Marin, dezvăluiri sincere din relații 
Andreea Marin
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră. Însă, cu toate acestea, puțini știu acest detaliu despre Andreea Marin. În cadrul unui interviu, frumoasa brunetă a făcut dezvăluiri șocante despre relațiile ei din trecut, dar și despre violența domestică.

Andreea Marin, dezvăluiri sincere din relații 

Fosta soția a lui Ștefan Bănică Jr. trage un semnal de alarmă și le oferă câteva sfaturi femeilor care au fost abuzate de-a lungul timpului de partenerii lor. Totodată, Zâna Surprizelor a mai vorbit despre relațiile sale din trecut. 

Citeste si: Andreea Marin, mesaj cu subînțeles pentru Ștefan Bănică Jr? Ce a putut spune celebra prezentatoare tv: „Un om care te lovește...”

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Andreea Marin, dezvăluiri sincere din relații 
Andreea Marin

„Nu sunt de acord că trebuie să stai cu un om bun, rău, care te umileşte, care te loveşte… Nu cred în aşa ceva. De asta violenta ajunge prea departe. Dacă ajung în punctul în care nu mă mai simt protejată, dacă relaţia nu mă mai face să mă simt bine, respectată, atunci relaţia nu îşi mai îndeplineşte rolul. Nu poţi să clădeşti ceva dacă lipseşte încrederea”,   a spus Andreea Marin, în cadrul unui interviu oferit celor de la Canal33, scrie  impact.ro

Totodată, divorțul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică a ridicat multe semne de întrebare la un moment dat. O persoană apropiată din anturajul îndrăgitului cântăreț făcea declarații neașteptate. Sabin Ivanof declara faptul că prezentatoarea de televiziune ar fi fost, la rândul ei, victima violenței domestice. 

„Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă” ”(…) Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca.

El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea.

Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este”. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Marin, mesaj cu subînțeles pentru Ștefan Bănică Jr? Ce a putut spune celebra prezentatoare tv: „Un om care te lovește...”

Dan Negru s-a iubit cu Andreea Marin? ”Am iubit împreună” Ce dezvăluiri a făcut în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Andreea Marin, însărcinată la 46 de ani?! Vedeta încearcă să ascundă, dar transformările fizice sunt evidente

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

REGHE A DIVORȚAT! Adevărul a ieșit la iveală chiar acum

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Doliu în presa românească. Un îndrăgit jurnalist a murit!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies