Andreea Marin despre depresia pe care a trait-o: "Am inceput sa ma gandesc la asta atunci cand Madalina Manole si-a vazut sfarsitul"

Andreea Marin a vorbit deschis despre depresia pe care a trait-o dupa ce a devenit mama si a facut dezvaluiri cutremuratoare despre problemele prin care a trecut.

Distribuie pe:

Autor: L. S.

fara descriere

Andreea Marin este una dintre cele mai curajoase persoane publice. Vedeta a luat parte la un eveniment cu tema medicala, iar acolo a intalnit o tanara bolnava de cancer care a impresionat-o profund pe Andreea Marin. Constienta ca si ea a trecut prin probleme serioase, vedeta a dorit sa incurajeze femeile sa se preocupe de starea lor de sanatate, atat fizica, dar si psihica.

“A fost profund, uman ceea ce s-a intamplat. Mi-am propus sa trag un semnal de alarma pentru ca uneori e bine sa faci lucrurile taind in carne vie. I-am spus ca pe o tava exista obiecte de uz feminin, perle, ruj, oglinda si a ales servetelele demanchiante si a inceput in fata tuturor sa isi dea machiajul jos si am facut acelasi lucru, desi nu faceam asta in fata camerelor. Am intrebat-o de ce a facut alegerea asta si mi-a spus ca e timpul sa dam masca jos. Era o tensiune si o emotie, dar traita cu generozitate, iar mesajul ei a fost cu demnitate, ca trebuie sa mergem inainte.”, a spus Andreea Marin.

"Depresia nu trece de la sine, se adanceste. In cazul meu a fost cazul de o depresie post-natala, dar nu am recunoscut ca am asta, dar am inceput sa ma gandesc la asta atunci cand Madalina Manole si-a vazut sfarsitul. Am vrut sa-mi vad fiica mireasa. Eu nu m-am recunoscut in povestea asta, a fost nevoie de intamplarea altcuiva. De aceea e foarte important semnalul de alarma tras de mine cu povestea ei. Nu trebuie sa mergi la medic atunci cand te doare ceva. E important sa iti verifici starea de sanatate mereu, ce exemplu le dam copiilor nostri? Am avut parte de oameni buni in jurul meu. Uneori e mai greu sa discuti cu cineva din familie si atunci un terapeut te asculta cu deschidere.“, a spus Andreea Marin intr-o emisiune tv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate