Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare după a ce a pierdut două sarcini! "Șansele mele de a fi mamă atârnau de hazard"

Andreea Marin a vorbit de perioada cumplită prin care a trecut, după ce a pierdut două sarcini.

Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare după a ce a pierdut două sarcini! "Șansele mele de a fi mamă atârnau de hazard"
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Andreea Marin a vorbit de perioada cumplită prin care a trecut, după ce a pierdut două sarcini. Cu toate că a trecu prin multe momente dificile de-a lungul vieții, frumoasa prezentatoare a reușit să treacă cu bine peste orice greutate. Însă, puțini cunosc acest detaliu despre vedeta de televizune. 

Andreea Marin a pierdut două sarcini

În urmă cu ceva ani, atunci când era prezentatoare la emisiunea care a consacrat-o, Andreea Marin a trecut prin momente cumplite. I s-a făcut rău în timp emisiunii, iar când a ajuns la spital medicii i-au dat un verdict extrem de dur. A pierut o sarcină, iar dacă nu se intervenea vedeta ar fi murit, potrivit celor declarate de medici.

Citeste si: Andreea Marin își acuză un fost soț că a profitat de faptul că ea era celebră: „A făcut-o căţărându-se pe umerii mei”

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

„Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău.

Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. „Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.» În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie.” „Şi dacă nu?!”, am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj.
„Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă
”, a povestit Andreea Marin.

Cea de-a doua sarcină pe care a pierdut-o a fost când era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. Chiar de ziua ei, vedeta a ajuns pe masa de operație. A trecut prin momente cumplite și parcă totul era pierdut.

Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare după a ce a pierdut două sarcini! "Șansele mele de a fi mamă atârnau de hazard"

Citeste si: Ce face Andreea Marin în baie, fiecare dimineață?! Chiar ea a recunoscut, fără reținere: „Am nevoie. Să simți că îți place...”

Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă”,   a explicat Andreea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Marin își acuză un fost soț că a profitat de faptul că ea era celebră: „A făcut-o căţărându-se pe umerii mei”

Andreea Marin, declarații despre divorț! Ce ar face vedeta dacă ar fi înșelată

Andreea Marin a spus care este mâncarea ei favorită! Este vorba despre o pizza care nu îngrașă

Horoscop Zilnic Marți 3 August 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

DECLARAȚIE DE RĂZBOI lângă România: Conţine o ameninţare de a recurge la forţă!

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Legenda din jurul misteriosului Mr. Pink. Cine este, de fapt, fostul iubit al Monicăi Gabor. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies