Andreea Marin, dezvăluiri din intimitate: "Am întinerit. Sexul după 40 de ani..."

Andreea Marin, care are o relație cu un consul, a făcut dezvăluiri din intimitate. "Zâna" nu s-a ferit să vorbească și despre sex.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa. Eu cred că ţine (n.r. sexul) ţine de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă. După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general. Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el", a declarat Andreea Marin, citată de click.ro.

"Eu nu mai eram dispusă să am o relaţie. Am trecut prin momente grele. L-am pierdut pe tata...Întâlnirea noastră a fost legată de sănătate. De acest necaz în familie. Nu o să intru în detalii pentru că nu este povestea mea, ci a familiei lui. A fost la un spital. Ne-am apropiat. Aproape trei ani avem de când suntem împreună. A fost dificil la distanţă. El în Africa, eu în România (...) Nu sunt împotriva căsătoriei, dar nu mai este o prioritate pentru mine. Îi văd sensul acolo unde oamenilor li se potriveşte", a precizat Andreea Marin.

fara descriere

"Nu mi-am neglijat relaţiile"

Andreea Marin a dezvăluit că, în ciuda tuturor momentelor grele prin care a trecut, nu și-a neglijat relațiile.

"Întreaga viaţă noi alergăm după echilibru. Nu ne înţegem pe noi, dar mai ales pe alţii, aşa că nu ştiu cum am vrea să-i schimbăm?!  Am o înţelepciune a vârstei şi o linişte s-a aşternut în mine. Am întinerit. Am învăţat să spun «NU». Ajunsesem să mă extenuez şi să ajung pe perfuzii din dorinţa de a-i ajuta pe toţi cei care mă solicitau. Cu toate acestea, nu mi-am neglijat relaţiile. Eu am dăruit foarte mult. Unii oameni merită ceea ce le dăruieşti, alţii nu se ridică la nivelul aşteptărilor", a povestit Andreea Marin.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate