Andreea Marin, gest frumos pentru fiica ei! ”Și-a dorit”

Andreea Marin a făcut un gest emoționant pentru fiica ei, Violeta!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Andreea Marin este o mamă devotată și foarte implicată în viața fiicei sale, Violeta. Mai mult decât atât, vedetei nu îi scapă nicio mișcare, ba chiar este tot timpul vigilentă pentru a ști că fiica ei este în siguranță și că nu-i lipsește nimic. Cele două au o relație foarte strânsă, mai ales sufletește.

Citeste si: Medicii, vești cumplite despre starea lui Mihai Constantinescu: „ E în stare vegetativă”

Citeste si: Surpriză colosală de ziua lui Giani Kiriță! Victor Slav și Cătălin Cazacu au intrat peste el în casă, în toiul nopții: „Bă, ați înnebunit?!”

Citeste si: Ricardo aruncă bomba la două săptămâni de la ieșirea din casa Puterea dragostei "M-am despărțit de Raluca! Și-a sunat fostul iubit"

„Da, avem o relație foarte specială. Nu am făcut asta prea des. A fost o excepție. Ea și-a dorit la un moment dat să apară într-o fotografie ce i-a plăcut în mod deosebit și i-am respectat dorința. În general încerc să o protejez și vreau să facă singură propriile alegeri, nu să aleagă alții pentru ea. În lumea noastră știm că este greu să tragi o linie de demarcație. Da, noi suntem foarte legate sufletește. Acesta e adevărul”, a spus Andreea Marin, pentru sursa citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate