Vedete

Andreea Marin, în lacrimi în faţa a zeci de oameni! Motivul pentru care nu şi-a putut stăpâni emoţiile!

Andreea Marin a izbucnit în lacrimi astăzi, chiar în faţă camerelor de filmat! Frumoasă brunetă a făcut o confesiune grea şi spune că această drama prin care a trecut a marcat-o pe viaţă. Ce a întristat-o pe zână atât de tare, aflaţi chiar de la ea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Andreea Marin, în lacrimi în faţa a zeci de oameni! Motivul pentru care nu şi-a putut stăpâni emoţiile!icon photo

Andreea Marin n-a mai plâns de ani întregi cum a făcut-o astăzi. Nici măcar la ultimul divorţ nu şi-a arătat durerea în faţa camerelor. Oare ce s-a întâmplat de a emoţionat-o pe zână până la lacrimi?

” Azi-noapte… eu dorm cu fetiţa mea şi adormim împreună, cu poveştile noastre şi după asta eu mai stau şi o privesc pentru că este cea mai importantă realizarea a vieţii mele. Nu este nimic mai important din ce am putut să fac.”, a mărturisit Andreea.

Andreea Marin, în lacrimi în faţa a zeci de oameni! Motivul pentru care nu şi-a putut stăpâni emoţiile!


Mama fiind, Andreea Marin a fost răscolită de povestea unei copile ai cărei părinţi au murit. Tânăra de 19 ani a vorbit deschis, în cadrul unei conferinţe UNICEF, despre trauma pe care a trăit-o. Cu vocea tremurândă şi cu ochii înceţoşaţi, Andreea a făcut o mărturisire în faţa tuturor.


”Am fost foarte impresionată atunci când Paulina a luat cuvântul pentru că noi avem nişte lucruri profunde în comun. Tot la 9 ani mi-am pierdut şi eu mama. A murit în braţele mele după un accident.”, a mai precizat Andreea.


Vedeta care este implicată în mai multe proiecte umanitare a participat astăzi la o conferinţă UNICEF care vine în ajutorul copiilor abandonaţi de părinţi.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune