Andreea Marin, noi declarații despre divorțul de Bănică Jr.! De ce n-au mai continuat împreună și cum i-a spus, de fapt, Violetei că se desparte de tatăl ei

Andreea Marin a făcut noi declarații despre divorțul de Bănică Jr.! De ce n-au mai continuat împreună și cum i-a spus, de fapt, Violetei că se desparte de tatăl ei.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

fara descriere

Andreea Marin a vorbit deschis despre divorțul de Ștefan Bănică Junior. Andreea Marin a povestit de ce a ajuns să se despartă de cântărețul cu care a făcut și o fetiță și cum a procedat ca s-o anunțe pe Violeta că ea și soțul ei nu vor mai forma o familie.

Andreea Marin, noi declarații despre divorțul de Bănică Jr.! De ce n-au mai continuat împreună și cum i-a spus, de fapt, Violetei că se desparte de tatăl ei

fara descriere

„Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască fiecare să-și vadă de drumul lui. Se poate spune că este o dovadă de egoism care suferă după despărțirea părinților. Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțelege și i se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și în același timp să creștem acest copil minunat”, a spus Andreea Marin într-un interviu pentru revista Viva!

Citeste si: Imaginile șocante care demonstrează că Prodanca și Reghe nu s-au despărțit?! Avem tot filmul incendiar de acum câteva zile, atunci când cei doi s-au distrat la lăutari! Ce melodie i-a dedicat atunci soțul | EXCLUSIV

Citeste si: Simona Halep, declarație neașteptată după Wimbledon: „M-am simțit pierdută când mi-a spus că ne vom despărți”

Citeste si: Apreciata de Tarantino! Ea e actrita romanca ce calca pe urmele lui Brad Pitt, Jennifer Aniston si Drew Barrymore!

Andreea Marin a vorbit cu Violeta și i-a explicat ce s-a întâmplat și de ce ea și Ștefan Bănică Jr. nu vor mai fi împreună.

„Nu poate fi ușor, dar nici nu cred în soluția unui cuplu care nu împărtășește aceleași valori și sentimente, pe termen lung. Doar prezența fizică a ambilor părinți acasă nu e de ajuns. Sigur, nu e o soluție ideală ca fiecare să își vadă de drumul său, dar poate fi, în final, o soluție mai bună decât cea despre care tu îmi vorbeai, compromisul. Violeta știe că are doi părinți care o iubesc, o sprijină și comunică de dragul ei, fiind acolo la nevoie. Asta e important”, a adăugat Andreea Marin.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate