Andreea Marin: "Nu am mâncat nimic şi eram uimită că nu îmi era foame" - Uite in ce consta dieta cu care a slabit

'Zana' a marturisit ca datorita programului pe care l-a urmat in Turcia nu a mai simtit senzatia de foame, dar ca a slabit si acum se simte mult mai bine. Asta se vede cu ochiul liber pentru ca Andreea practic a intinerit!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere kalooga_36441" În zilele de detoxifiere, practic nu am mâncat nimic şi eram uimită că nu îmi era foame. Am băut supe şi sucuri speciale, cu un aport nutriţional mare la fiecare oră şi jumătate, după reţetele minunatei Cisem Cakir, specialista în nutriţie şi raw food a centrului, de care m-am îndrăgostit pur şi simplu.

Am învăţat de la reţete care să înlocuiască mâncărurile nocive, cu prea mult zăhăr sau cu chimicale, până la felul în care îmi pot planta singură în pământ organic anumite legume sau verdeţuri din care să gătesc apoi sau să prepar sucuri cu un conţinut bogat în minerale, enzime şi vitamine. În plus, acum beau lapte de migdale, pe care îl fac singură în câteva minute. E atât de gustos şi nu ai nevoie decât de un pahar mare de migdale proaspete ţinute în apă o noapte, un blender şi, eventual, sirop de agave, dacă îl vrei îndulcit natural.

M-am convins şi cât de important e să bei apă alcalină, cu un pH aproape de 10 ca valoare, necesar corpului tău pentru purificare şi pentru a contrabalansa agresiunea numeroaselor produse acide pe care le consumăm. Puteţi obţine apa alcalină punând sucul stors dintr-o jumătate de lămâie înt-un litru şi jumătate de apă plată cu un pH cât mai bun (pentru asta, verificaţi eticheta). Sau, în loc de lămâie, puteţi folosi o linguriţă de bicarbonat, picături alcaline de la farmacie sau oţet de mere. Atenţie, însă, apa rămâne alcalină dacă e păstrată în sticlă, nu în recipient de plastic. Beţi un pahar mare dimineaţa, cu 15 minute înainte de micul dejun, şi veţi vedea efectul imediat",
a spus Andreea Marin pentru one.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate