Andreea Marin recunoaste: "N-am fost niciodata vreo silfida cu dimensiuni de manechin" - VEZI cand a hotarat prima data sa tina dieta

Andreea Marin a decis sa vorbeasca despre dieta pe care o tine, dar si despre momentele in care s-a ingrasat si a vrut cu orice pret sa slabeasca.

Distribuie pe:

fara descriereEa recunoaste ca nu a avut niciodata dimensiuni de model, insa s-a simtit intotdeauna bine in pielea ei. Fosta "Zana" marturiseste ca cel mai greu i-a fost atunci cand a ramas insarcinata si s luat 22 de kilograme.

"N-am fost niciodată vreo silfidă, n-am avut decât înălţime (1,76m), nu şi dimensiuni de manechin, dar nici n-am suferit pe tema asta. Poate pentru că provocările  mele erau altele, n-am simţit un handicap şi o veşnică nevoie să mă privesc oftând în oglindă. Băieţoasă din copilărie, eram mereu căţărată pe gardurile vecinilor şi în copaci ori alergam vreo minge pe terenul de sport, în loc să-mi măsor talia şi bustul pentru rochia de la balul de sfârşit de an.  După ce am născut, a fost prima dată când am fost în faţa deciziei de a ţine o dietă. În timpul sarcinii, am mers pe principiul clar: nu am de gând să exagerez mâncând sau dând curs poftelor la miezul nopţii, dar nici să-mi privez copilul ce creşte în mine de cele ce-i sunt necesare pentru o dezvoltare sănătoasă. Aşa că am mâncat din toate încercând să nu fac excese, nu mi-am refuzat ceva anume, îmi amintesc doar că în ultimele două luni îmi era din ce în ce mai greu din cauza efortului la muncă (am lucrat până în luna a 8-a) şi nu mai aveam nici dorinţa de a mânca prea mult.

Am născut în decembrie, mi-am alăptat fetiţa şi am dat câteva kilograme jos, dar eram departe de cea de dinainte. Cu 22 kg rămase în plus, dar fără să fiu în panică - pentru că logica mea era că aceasta e normalitatea când aduci pe lume un copil, nu un motiv să-ţi blestemi viaţa, nu simţeam nevoia să dovedesc nimănui nimic despre mine, ci aveam toate gândurile îndreptate către sănătatea puiului meu - m-am îndreptat cu curaj către prima nutriţionistă recomandată mie de… un bărbat! Un prieten pe care l-am întâlnit după destul de multă vreme şi care m-a surprins plăcut fiind mult mai suplu, mai tânăr parcă şi cu un tonus de invidiat. Omul m-a avertizat: doamna doctor nu are timp de joacă!  Şi-aşa a şi fost. N-am băut alcool până la maturitate şi nici atunci nu am dat de gust în adevăratul sens al cuvântului, deşi am înţeles că nu pot fi o inadaptată în societate şi că a gusta dintr-un pahar de vin la o masă de sărbătoare nu e un păcat de neiertat. Cert e că obiceiul meu de a evita alcoolul mi-a folosit în timpul dietei mai mult ca oricând, pentru că asta e o altă regulă de bază: licoarea aromată este un inhibitor al procesului de slăbire, deci nu există cale de a face o treabă bună decât renunţând la alcool"
a scris Andreea Marin pe detoxbyandreea.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate