Andreea Marin si Denisa Nechifor, aliatele surpriza ale Adrianei Bahmuteanu in razboiul cu Prigoana

Vezi ce spun vedetele despre situatia lui Bahmu si cum ii sar in aparare! Andreea Marin si Denisa Nechifor sunt doua dintre vedetele care si-au declarat public compasiunea pentru Adriana Bahmuteanu.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereBruneta trece printr-un nou divort si starea ei emotionala este delicata, mai ales ca situatia este mult mai grava decat in cazul precedentelor rupturi. La mijloc sunt doi copii mici si sensibili care isi doresc sa stea langa ambii parinti.

Frontul mamelor! Drama prin care trece Adriana Bahmuteanu nu le-a lasat indiferente pe vedetele autohtone, care au sarit sa-i ofere ajutorul. Daca pana acum cativa ani, opinia publica se amuza de impacarile si despartirile numeroase ale cuplului Prigoana-Bahmu, punandu-le pe seama personalitatilor vulcanice ale celor doi, acum, cand la mijloc sunt si doi minori, rasetele s-au transformat in compasiune.

fara descriereVedeta Antenei 2 va petrece Sarbatorile acasa, impreuna cu fiii ei, iar Silviu Prigoana, conform spuselor fostei sotii, va pleca kalooga_36441" intr-o vacanta pe nu stiu unde".

Una dintre persoanele publice care intelege prin ce trece Bahmu este Denisa Nechifor, mama copilului lui Adrian Cristea. Chiar daca situatia ei este diferita de a protagonistei noastre, blonda avand o relatie civilizata cu "Printul", din ce in ce mai preocupat de copil, tanara mama este alaturi de Adriana.

fara descriere"Stiu foarte bine situatia Adrianei si sunt alaturi de ea. Sunt convinsa ca timpul le va rezolva pe toate si in cazul ei. Trebuie sa facem intotdeauna concesii si sa fim toleranti. O sa vedeti ca se vor aseza lucrurile si in cazul lor kalooga_36441" , a spus Denisa.

Nici Andreea Marin Banica nu ignora suferinta fostei doamne Prigoana si ii ofera consiliere gratuita la Scoala Mamelor.

fara descriere"Ce pot să îi spun Adrianei este că, dacă are nevoie, Şcoala Mamelor oferă  terapie gratuit mamelor, deci sfaturi juridice gratuite din partea juristului nostru, psiholog, psihiatru - dacă este nevoie. Toate acestea sunt gratuite în proiectul nostru. Trebuie doar să luăm legătura", a declarat fosta Zana, impresionata de starea emotionala a lui Bahmu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate