Andreea Oprică a lovit-o pe Ella de la Puterea Dragostei: „A dat cât de tare a putut”

Andreea Oprică și Ella de la Puterea Dragostei s-au certat îngrozitor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ella de la Puterea Dragostei și Andreea Oprica

Ella de la Puterea Dragostei și Andreea Oprică au fost protagonistele unui scandal uriaș. Cele două concurente s-au certat minute în șir, după ce fosta iubită a lui Jador a fost acuzată de falsitate.

Andreea Oprică a înjurat-o ca la ușa cortului pe Ella de la Puterea Dragostei, în timp ce bruneta încerca să-și păstreze calmul și să nu reacționeze la fel de vulcanic. La un moment dat, a făcut un gest care a deranajat-o pe Andreea Oprică, iar ea a amenințat-o cu bătaia. „Hai, dă în mine”, a spus Ella de la Puterea Dragostei, provocând-și rivala.

fara descriere

Nu se aștepta, însă, ca Andreea Oprică să recurgă la violență. A lovit-o de două ori cu perna, dar bruneta nu a ripostat. A plecat cu ochii în lacrimi, iar când s-a întors a continuat discuția în contradictoriu cu cealaltă concurentă. „A dat cât de tare a putut”, a spus și Andreea Pirui, criticând gestul făcut de Andreea Oprică.

Andreea Oprica la Puterea Dragostei

Andreea Oprică și Ella de la Puterea Dragostei s-au jignit în fața tuturor

Scandalul dintre Andreea Oprică și Ella de la Puterea Dragostei a continuat. „Nu mă cobor la nivelul tău. Îmi provoci milă, nici măcar greață”, a spus bruneta.

„Tu mie îmi provoci greață”, a spus Andreea Oprică.

„Mi se pare reacție ei demnă de o femeie isterică, de o femeie geloasă, frustrată, mai multe sentimente”, a spus Ella de la Puterea Dragostei în fața camerelor.

Citeste si: Scandal la Puterea Dragostei! Roxana îl face praf pe Andy, după ce a târât-o în scandalul videoclipului lui Dani Mocanu. Manelistul riscă închisoarea pentru discriminare | EXCLUSIV

Citeste si: Roxana de la ”Puterea Dragostei”, dată de gol de bărbatul pentru care făcea show aproape goală! De când ”se ascund” cei doi

Citeste si: Manuela, acuzată că a regizat bătaia cu Roxana de la Puterea Dragostei! ”E strategia Biancăi pentru eliminarea Roxanei”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate