Andreea Oprica de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa concurenților: „Bianca e un gunoi. Jador se victimizează!”

Andreea Oprică de la Puterea Dragostei și-a făcut deja o părere despre concurenți și le-a adus acuzații grave după ce Bianca și Jador au atacat-o.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

andreea oprica puterea dragostei


In articol:

Andreea Oprică de la Puterea Dragostei a făcut un live pe contul ei de Instagram, unde a vorbit despre concurenții din casa Puterei Dragostei și le-a adus acuzații grave. 

Citeste si: ”Nicolae Guță vrea la Puterea Dragostei”! Explicația tatuajului șocant pe care manelistul și l-a făcut pe față

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei e însărcinată? Iubita lui Robert vorbește despre poza pe care a făcut-o cu Simina EXCLUSIV

Citeste si: Culiță Sterp, foc și pară! ”Băi, dar nu te potolești?” - Ce s-a întâmplat cu artistul

Andreea Oprica de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa concurenților: „Bianca e un gunoi, Jador se victimizează!”

Andreea a intrat de curând în emisunea Puterea Dragostei și deja a avut parte și de primele conflicte.

„O să vorbesc de Bianca, minorosița asta care se dă cuminte și de fapt este falsă. Mi-a adus acuzații în condițiile în care nu era nu era în măsură să mă judece pe mine pentru cp se aud lucruri foarte grave despre ea. Ea a avut o relație intimă cu un concurent în condițiile în care nu eru împreună și a fost cu mulți băieți din casă de pe o zi pe alta. A venit să mă acuze că mi-am lăsat fostul iubit să vin în emisune.”, a spus Andreea în videoclipul transmis live pe Instagram.

andreea oprica puterea dragostei

Andreea Oprică spune că ea nu a venit în emisiune pentru faimă așa cum au venit ceilalți concurenți, deși nu crede că își va găsi sufletul pereche. De altfel, ea este de părere că Bianca și Livian ar trebui să plece din casă pentru a-și continua relația afară.

Pe lista concurenților falși se află și Jador. Înainte de a vorbi despre concurent, Andreea a spus că a ales să vorbească public pentru că a fost atacată și a decis să își spună punctul de vedere. 

andreea oprica puterea dragostei

„Jador a spus că am venit aici pentru faimă, să-mi urmăresc anumite scopuri, că vreau să ajung vedetă. De ce, Jardel, ți-ai găsit să mă acuzi pe mine? Prezint un pericol pentru tine? A venit în emisiune victimizându-se.”, a mai adăugat Andreea Oprică. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate