Andreea Podărescu, scandal uriaș cu tatăl copilului ei! ”Marș la răcoare”

Andreea Podărescu, bruneta care a făcut de-a lungul anilor senzație în showbiz-ul românesc cu formele ei apetisante, duce, pare-se, o viață cât se poate de dificilă de când este mamă din cauza bărbatului cu care a făcut copilul.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

andreea Podarescu, scandal cu tatal copilului ei
andreea Podarescu, scandal cu tatal copilului ei


In articol:

Scandalul dintre Andreea Podărescu și bărbatul alături de care a devenit mamă a început în momentul în care focoasa brunetă și-a dat seama că, de fapt, partenerul ei de viață nu este tocmai potrivit pentru ea, cu atât mai mult cu cât, între ei, au apăruit episoade violente.

Citeste si: După ce a fost bătută în fața copilului, Andreea Podărescu răsuflă ușurată când vine vorba de fostul ei iubit!

Citeste si: Scandal uriaș între Andreea Podărescu și tatăl fiului ei! ”M-a bătut cu pumnii și picioarele în fața copilului meu” EXCLUSIV

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Procesul divelor! Iuliana Luciu pierde din nou în fața Andreei Podărescu! Meciul intră în prelungiri

De atunci, Andreea Podărescu a inițiat despărțirea dintre ei și, normal, a cerut ca bărbatul cu care s-a iubit, să suporte, conform legii, o parte din cheltuielile cu privire la creșterea și educarea băiețelului pe care îl au împreună. Doar că, în ciuda unei sentințe, Andreea Podărescu nu a primit, pare-se, niciun ban din cei datorați ca pensie alimentară,. Motiv pentru care a decis să ”rupă pisica” și să îi deschidă un proces care, speră ea, se va termina cu condamnarea bărbatului. ”Atunci când “tații“ copiilor preferă să meargă la pușcărie decât să returneze alocațiile copiilor pe care și le însușesc de 3 ani pentru că n-au bani de restaurante! Pensia alimentară nu se mai pune că nu le iese la socoteală! Marș la răcoare sau la munca în folosul comunității! Locul unui gunoi nu poate fi decât tot printre gunoaie! Și de câte ori o să îți mai permiți să afirmi despre copilul meu că faci pi#$ pe el să îți aduci aminte cam cât te-ai mai rugat la Dumnezeu 3 ani să ți-l dea și că nu ai contribuit cu absolut nimic la creșterea lui... ca să-ți poți permite măcar o secunda să vorbești despre acest înger!”, a notat Andreea Podărescu despre tatăl copilului ei, furioasă din cale afară după niște discuții probabil aprinse cu acesta pe tema sumelor datorate pentru creșterea copilului.

Andreea Podarescu, scandal cu tatal copilului ei
Andreea Podarescu, scandal cu tatal copilului ei

Andreea Podărescu a cerut ordin de restricție împotriva tatălui fiului ei

Anul trecut, bătută, susține ea, cu bestialitate, Andreea Podărescu a apelat la singura variantă posibilă pentru a-și asigura protecția: a apelat la autoritățile române pentru a rezolva problema și pentru a nu-i mai fi frică să iasă din casă. Andreea Podărescu a obținut un ordin de protecție, necesar pentru ca situația prin care susține că a trecut să nu se mai repete. ”În sfârșit, după atât chin și teroare, am primit ordinul de protecție împotriva celui care mi-a provocat numai rău în această viață! În țara asta se mai face și dreptate! Mulțumesc, Doamne, mulțumesc autorităților! Dumnnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”, a spus Andreea Podărescu, fericită că, de acum înainte, este protejată legal de furiile fostului ei iubit, cel alături de care a devenit mamă.

Andreea Podarescu, scandal cu tatal copilului ei
Andreea Podarescu, scandal cu tatal copilului ei

Andreea Podărescu, în scandal cu bărbatul care este tatăl fiului ei

În primăvara lui 2018, Andreea Podarescu a decis să se despartă de George, bărbatul alături de care a făcut un copil și care trebuia să îi devină soț. ”Decizia îmi aparține! Nu voi dezvolta acest subiect în nici un fel, îmi doresc doar să îmi canalizez toată atenția asupra celui mai de preț dar al vieții pentru mine: copilașul meu, căruia vreau să ii ofer liniște și o creștere sănătoasă și frumoasă”, a spus, pe atunci, Andreea Podarescu. Andreea Podărescu a adus pe lume un băiat, în luna septembrie a anului 2017. De altfel, pe atunci, Andreea visa și la momentul în care, alături de George, pășea în față altarului pentru a-și face jurămintele de credință. Problemele dintre Andreea Podărescu și tatăl fiului ei au devenit însă inurmontabile, iar despărțirea lor, fără putință de împăcare, a fost una cu scandal.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fosta iubită a lui Costi Ioniță, la un pas de moarte! Actualul soț a vialot-o și ar fi încercat să o înece în jacuzzi

Antonia, sărut cu un bărbat celebru însurat? „Am să-i dovedesc că sunt mai bun decât Alex Velea”

Mona de la Puterea dragostei, reacție tăioasă după ce s-a aflat că a avut relație cu tatăl lui Nicos: "Nu depind de..."

Ale de la Puterea Dragostei vrea să devină mamă! „Sunt pregătită pentru acest pas”

Mirela Vaida, inclusă în „Top 100 de femei de succes”, iar fanii o acuză că totul a fost realizat pe spatele Vulpiței și al lui Viorel

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies