Andreea Popescu se confruntă cu probleme serioase de sănătate, la doar 5 zile de la naștere. Fosta dansatoare a Deliei trece prin momente dificile: "De cinci zile sunt în agonie"

Soția celebrului dansator Rareș Cojoc a trebuit să facă două anestezii înainte de operația de cezariană, iar acum starea ei de sănătate are de suferit.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Andreea Popescu și Rareș Cojoc  trec printr-una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor, după ce fosta dansatoare a Deliei a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului.

Totuși, vedeta nu se poate bucura pe deplin de primele momente cu fiica ei, pentru că se confruntă cu probleme serioase de sănătate, în urma operației de cezariană.

Citeste si: Andreea Popescu și Rareș Cojoc, părinți pentru a doua oară. Fosta dansatoare a Deliei a născut o fetiță: "Mereu m-am mirat de cum poți iubi așa mult pe cineva pe care îl vezi pentru prima oară"

Andreea Popescu nu se simte bine după operația de cezariană

La doar 5 zile de la naștere, Andreea Popoescu a mărturisit că parcă se află în agonie, din cauza unor complicații cu care s-a confruntat înainte de operația de cezariană. Vedeta a povestit pe contul ei de Instagram că a fost nevoită să facă și a doua doză de anestezie, după ce prima nu a prins, iar din acest motiv are dureri insuportabile de cap.

Andreea Popescu are dureri de cap din cauza anesteziei

Andreei Popescu, alături de fiica ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Mai mult, proaspăta mămică a declarat că îi este destul de dificil să se ocupe de bebeluș, pentru că starea de sănătate nu îi permite să se miște deloc și stă numai pe spate: "De cinci zile sunt în agonie după anestezia de cezariană.

Din cauză că prima anestezie nu a prins, a trebuit să îmi facă a doua anestezie. Cine a mai făcut o astfel de anestezie în coloană știe că nu are voie să miște capul deloc, eu a trebuit să mă ridic în fund și să mă aplec, ca să îmi bage iarăși în coloană. De atunci durerile de cap sunt insuportabile, stau numai pe spate, mănânc culcat, și restul vă dați seama.
Ioachim, săracul, nu mă pot ocupa de el, Anastasia stă numai lângă mine, să mă ridic să o schimb în timpul nopții este un chin pentru mine."
, a povestit Andreea Popescu, pe rețelele de socializare.

Andreea Popescu a fost nevoită să facă două doze de anestezie

Andreea Popescu, alături de fiica ei

[Sursa foto: Instagram]

Rarej Cojoc, un tătic și un soț grijuliu

Andreea Popescu se poate consideră o femeie norocoasă, căci soțul ei o sprijină enorm în aceste momente, când starea de sănătate îi pune bețe-n roate.

Citeste si: Sigur vor fi prietene! Ce legătura incredibilă este între Cristina Șișcanu și Andreea Popescu

Fosta dansatoare a Deliei a recunoscut că Rareș Cojoc o ajută cu cei mici, fiind un tătic și un soț model: "Mă ajută Rareș foarte mult, la fel și bona, Angie a venit ieri să o spele pe cea mică, să îi facă masaj cu ulei, să îmi aranjeze lucrurile pentru Anastasia. Abia aștept să îmi revin!", a mai spus Andreea Popescu, pe contul ei de Instagram.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies