Andreea Raicu a ramas cu buza umflata! Nu primeste banii ceruti pe reclamele la bijuterii

Andreea Raicu a pierdut procesul intentat unei prestigioase firme de bijuterii. Tribunalul Bucuresti i-a respins actiunea introdusa in martie anul acesta ca neintemeiata. Vedeta are dreptul sa atace sentinta cu apel in 15 zile.

Distribuie pe:

fara descriereAndreea Raicu a cerut daune de 50.000 de euro, insa judecatorii nu i-au dat dreptateAndreea Raicu a semnat anul trecut un contract de imagine in valoare de 12.000 de euro, cu o prestigioasa firma de bijuterii, careia ii purta, la evenimente mondene si nu numai, nestematele ce valorau chiar si cat un apartament. Considerand ca imaginea i-a fost folosita nejustificat de catre “regii diamantelor”, Andreea i-a dat in judecata si a cerut daune de 50.000 de euro.

Firma pe care Andreea Raicu a actionat-o in judecata a creat si a semnat, de-a lungul anilor, bijuterii purtate de numeroase celebritati internationale si a incercat, in ultimul timp, sa se foloseasca de imaginea vedetelor din Romania pentru dezvoltarea afacerii. Una dintre persoanele publice cu care firma a semnat a fost Andreea Raicu. Dupa un an, atunci cand a expirat contractul, cele doua parti au inceput negocierile pentru semnarea unui nou acord. Relatiile dintre Raicu si firma de bijuterii s-au inrautatit insa. Vedeta a considerat ca imaginea sa, prin doua fotografii, a fost folosita dupa expirarea contractului si a dat firma in judecata.

Stelian Milu, reprezentantul firmei de bijuterii, ne-a declarat ca "decizia instantei a fost corecta" si ca se astepta la aceasta.  "Societatea internationala pe care o reprezint a procedat corect cu toate vedetele cu care a lucrat", a afirmat Stelian Milu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate