Andreea Raicu a ramas traumatizata de Mos Nicolae! "Am incremenit! Nu imi venea sa cred!"

Andreea Raicu a avut o copilarie fericita, insa a ramas marcata de o intamplare care a avut loc de Mos Nicolae.

Distribuie pe:

fara descriereChiar daca crede inca in magia sarbatorilor de iarna si in Mosul care pune jucarii in ghetute, vedeta TV isi aminteste cu groaza momentul in care acesta i-a adus o nuia.

"Imi aduc aminte ca in copilarie il asteptam cu sufletul la gura… Era aproape la fel de important ca Mos Craciun… Eram asa de emotionata cand ii scriam si de obicei era foarte bun si darnic, doar ca intr-un an lucrurile au stat diferit. M-am trezit, am dat fuga ghetute sa vad ce mi-a adus si am si acum perfect in minte imaginea lor, asezate pe un balansoar, cu o nuia iesind dintr-una. Am incremenit.

NU imi venea sa cred. Parintii imi spusesera ca daca n-am sa fiu cuminte, Mos Nicoale imi va aduce o nuia, dar chiar si asa nu mi-am imaginat ca se va intampla. De data asta primisem o nuia. Parintii mei au incercat sa faca o gluma, prin care sa-mi arate ca Mosul vede tot si ar trebui sa fiu cuminte, dar eu n-am luat-o deloc ca pe o gluma. Asa ca ea a ramas cea mai puternica amintire a mea legata de aceasta zi. Bineinteles, ca dupa mi-au dat si alte cadouri spunand ca nu le-a pus pe toate in acelasi loc m-am mai linistit, dar imaginea nuielei mi-a ramas intiparita in minte asa ca eu am sa ma asigur ca Mosu’ nu-i va aduce copilului meu niciodata o nuia
", a scris Andreea pe blogul sau.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate