Vedete

Andreea Raicu: "Da, sunt un om implinit!" O simpla calatorie a ajutat-o sa fie omul de azi

Fosta prezentatoare tv a marturisit ca este omul de azi datorita unei vacante in India unde s-a regasit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: I.M.D.


Andreea Raicu: "Da, sunt un om implinit!" O simpla calatorie a ajutat-o sa fie omul de azi
"Da, sunt un om implinit! A fost un proces intreg prin care am trecut: am ajuns la un moment dat la un punct de rascruce in viata mea. Simteam ca nimic nu merge bine – eram intr-o relatie care nu ma mai facea fericita, ajunsesem sa am probleme de sanatate, mama mea nici ea nu se simtea foarte bine, eram coplesita de greutati. Atunci am realizat ca viata inseamna mai mult de atat asa ca am luat hotararea de a cauta sa inteleg ce nu merge bine si cum pot schimba asta.

Am plecat in India, unde am cunoscut nu numai niste oameni minunati, ci m-am (re)cunoscut pe mine insami. Am inceput sa fac meditatie, m-am impacat cu omul din oglinda, mi-am resetat practic toata viata si am inteles cat de important e sa imi ascult corpul si inima. Sunt un om implinit pentru ca sunt fericita cu mine insami, cu oamenii pe care ii am in viata mea, cu preocuparile mele si cu modul in care imi petrec fiecare zi", a marturisit vedeta pentru replicavedetelor.ro.

Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo! Este cel mai mare proiect imobiliar al miliardarului! DEZVĂLUIRIicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bineicon photo

Vedete

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bine

Nicoleta Nucă a impresionat, de-a lungul ultimelor luni, cu o siluetă de invidiat, demnă de un model.

Titlu secțiune