Andreea Raicu, dezvăluiri despre sarcină și despre nuntă: „Dacă ar fi să mă mărit...”

Andreea Raicu a vorbit despre o posibilă sarcină. Vedeta vrea să devină mamă și își dorește o nuntă unde să-i aibă alături doar pe cei dragi.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Andreea Raicu își dorește mult să devină mămică, deși nu este încă însărcinată. Frumoasa fostă prezentatoare de televiziune spune și că își dorește să se căsătorească. Dacă în trecut își dorea un eveniment grandios, odată cu trecerea timpului și-a dat seama că, atunci când va ajunge soția pertenerului ei de viață, nu-i va dori aproape decât pe oamenii dragi.

„Am avut şi etapa în care îmi doream o nuntă mare de tot. Dacă ar fi să mă mărit acum ar fi o petrecere la care aş chema doar persoanele apropiate. Da, mă gândesc să fiu mamă. Nu sunt însărcinată. Nu încă“, a spus Andreea Raicu în cadrul unei emisiuni TV.

De ce nu s-a măritat Andreea Raicu până la vârsta de 41 de ani

Andreea Raicu, considerată una din cele mai frumoase femei din România, a împlinit 41 de ani în luna august a anului trecut, ocazie cu care a făcut mai multe mărturisiri sincere despre viața ei personală. Deși în trecut s-a iubit cu mai mulți bărbați faimoși, printre care Tudor Chirilă sau Horia Tecău, în prezent, vedeta îți duce viața personala departe de lumina reflectoarelor.

Într-o postare pe blogul ei, Andreea a recunoscut care au fost greșelile ei din trecut, la capitolul "relații" și ce a învățat odată cu trecerea anilor.

„Am fost mereu un om impulsiv si lipsit de exercitiul rabdarii si acest lucru mi-a afectat relatiile (intre timp, viata, prin experientele ei mai putin delicate, m-a invatat cat de importanta este aceasta calitate deseori subestimata). Rabdarea era pentru mine o calitate care de cele mai multe ori ma incurca si pe care nu o intelegeam pe deplin. Insa cu rabdare poti rezolva atat de multe, nici nu poti sa iti inchipui, chiar si cele mai imposibile lucruri. Asa ca lucrati la asta pentru ca s-ar putea sa fie cheia unei relatii care infloreste, in loc sa se ofileasca si sa se incheie”, a scris ea pe pagina ei. 

Citește aici continuarea!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate