Andreea Raicu e tot singura! "Nu am o relatie, dar sunt foarte fericita"

Vedeta de televiziune nu are un iubit, insa nu face din asta o tragedie.

Distribuie pe:

Andreea Raicu a marturisit ca este fericita asa. Este inconjurata de dragostea prietenilor si a rudelor, iar pentru ea este de ajuns. Cel putin deocamdata.

"Da, sunt fericită, am atins acea armonie pe care ne-o dorim cu toţii. Întotdeauna am iubit, iubirea este esenţială pentru a fi fericiţi. În cazul în care voiaţi să mă întrebaţi, de fapt, dacă am o relaţie, nu, n-am nicio relaţie în prezent", a spus Raicu pentru ring.

Andreea este acum consilier de dezvoltare personala. "Consider că pentru a fi fericit în viaţă ai nevoie de mai mult decât de bani. Fiecare are o misiune în această existenţă şi oamenii trebuie să ajungă la acea stare de armonie cu propria persoană. Eu am reuşit să ajung în echilibru şi vreau să le arăt tuturor că fericirea este o stare pe care o putem cunoaşte fiecare punând spiritul în armonie cu trupul", a explicat ea. "Acum câţiva ani, am traversat un moment mai greu şi atunci mi-am căutat liniştea călătorind în India, unde m-am iniţiat întâmplător în acest domeniu. Pentru mulţi poate părea bizar, pentru că în India sunt mulţi oameni nevoiaşi, dar, cum spuneam, fericirea nu depinde exclusiv de starea materială", a declarat fosta prezentatoare.

"Chiar dacă n-am mai avut emisiune, am alte proiecte: mă ocup împreună cu echipa mea de site-ul andreearaicu.ro, de linia de pantofi "Simplicity" şi de conferinţele motivaţionale pe care le vom organiza în următoarea perioadă atât în ţară, cât şi în Republica Moldova", a mai spus ea.

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

 


Citește și:

Bogdan Mocanu se întoarce la Puterea Dragostei: „Mă duc cu Jador!”

In aceasta seara, de la ora 20:00, in „Pretul fericirii”: Yildiz ii da <lovitura de gratie> lui Halit

Nicki Minaj a născut în secret! Celebra rapperiță nu a oferit niciun detaliu despre bebeluș

Cine e femeia care vrea să vină la Puterea Dragostei pentru Nicos? Ce mesaj i-a transmis Alexandrei? VIDEO

Adevărul despre divorțul Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu face lumină: ”Nici nu se pune problema...” EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies