Andreea Raicu, goală pe coperta unei reviste! "Şi mie mi-a fost ruşine de corpul meu"

Andreea Raicu a pozat goală pentru revista Unica.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Andreea Raicu a acceptat să pozeze provocator la 41 de ani, vârstă la care, spune ea, a scăpat de inhibiţii şi prejudecăţi.

fara descriere

„Mă bucur că am făcut aceste poze acum, la 41 de ani, pentru că ştiu că dacă le-aş fi făcut în urmă cu câţiva ani, cu siguranţă rezultatul nu ar fi fost acesta. De ce? Pentru că la vremea respectivă nu aveam curajul necesar să mă «dezbrac» de inhibiţii, măşti şi ruşini împrumutate. Da, oricât de incredibil de crezut ar fi, şi mie mi-a fost ruşine de corpul meu şi cu cât încercam mai tare să ascund acest lucru, cu atât mai oribil mă simţeam în sinea mea, eu cu mine“, a declarat Andreea Raicu.

fara descriere

"Naturaletea si increderea sunt nepretuite si o fac pe o femeie mult mai frumoasa decat toate mastile si ideile preconcepute despre cum ar trebui sa fie sau sa arate.
E printre putinele sedinte foto in care nu mai simtit sa fiu altcineva decat sunt, nu am incercat cu tot dinadinsul sa arat sau sa transmit vreun mesaj anume. Nu am mai vrut sa arat nici ca sunt independenta, nici ca sunt puternica, nici ca nu am nevoie de nimic. Am fost confortabila cu cine sunt, cu corpul meu, fara rusinile care ma blocau de fiecare data. Am fost feminina si vulnerabila. Am fost relaxata. Am fost eu.
Ma bucur ca am facut aceste poze acum, la 41 de ani, pentru ca stiu ca daca le-as fi facut in urma cu cativa ani, cu siguranta rezultatul nu ar fi fost acesta.
Va invit pe blog sa vedeti si restul pozelor si sa aflati care erau lucrurile care ma blocau", a adăugat Andreea Raicu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate