Andreea Raicu iti spune cum se face cea mai buna budica light! E delicioasa

Andreea Raicu le recomanda tuturor fanilor sai o reteta de desert pentru Craciun ce este gata in mai putin de jumatate de ora. Budinca de vanilie este light, nu are zahar si nici grasimi animale ceea ce o face sa fie perfecta dupa o masa copioasa.

Distribuie pe:

fara descriereIngrediente pentru 3 portii:

1 ¼ ceasca de lapte de migdale cu aroma de vanilie

6 galbenusuri, la temperatura camerei

2/3 ceasca sirop de agave

1/3 ceasca amidon de porumb

1 lingurita de extract de vanilie/pasta de vanilie

Preparare:

Freaca galbenusurile cu siropul de agave pana se incorporeaza. Adauga laptele de migdale si amidonul de porumb.

Toarna compozitia intr-o oala si pune-o pe foc mediu-mic, amestecand incontinuu cu un tel. In scurt timp, va incepe sa se ingroase. Cand capata o consistenta groasa, de budinca, ia-o de pe foc si amesteca viguros ca sa indepartezi cocoloasele si sa o faci cat mai fina.

La final, adauga extractul de vanilie si toarn-o intr-un bol. Las-o sa se raceasca complet, acoper-o cu folie de plastic si da-o la frigider pentru cel putin 4 ore sau peste noapte.

Tips:


- cand servesti budinca, pune-o in 3 cupe si asezoneaz-o cu capsune sau fructe de padure deasupra. Daca vrei sa o servesti invitatilor de Sarbatori, foloseste fructe exotice ca creezi si un efect vizual wow!

- pregateste budinca de vanilie cu o zi inainte de a o servi. Prepararea ei dureaza mai putin de o jumatate de ora, dar trebuie sa stea la rece cateva ore bune ca sa se intareasca si sa fie cremoasa.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate