Andreea Raicu, sfaturi prețioase pentru femei! "Mi-a luat mult timp să accept"

Andreea Raicu a oferit sfaturi importante femeilor! Iată ce le transmite vedeta.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Andreea Raicu a devenit de ceva timp un model frumos pentru doamne și domnișoare, iar zilnic vedeta le oferă câte puțin din sufletul ei: un sfat, o recomandare, o vorbă bună.

Citeste si: Când revine Andreea Bălan pe scenă! Anunțul șocant făcut de impresarul artistei

De data aceasta, Andreea Raicu le-a oferit femeilor un sfat de viață, foarte prețios, care le va ajuta să conștientizeze natura ideală a femeii, a lor.

"O femeie nu trebuie să fie EXCLUSIV independentă, hotărâtă, determinată, puternică si mereu în control. O femeie este frumoasă şi prin blândeţea ei, empatia de care dă dovadă, disponibilitatea de a iubi si a fi iubită, de a primi.

Citeste si: Ce legătură are Răzvan de la „Puterea dragostei” cu Hamude: „Ca să îți dai seama ce prefăcut e...”

Mie, una, mi-a luat mult timp să accept aceste lucruri, mai ales într-o societate care cere atâtea lucruri de la tine", a scris Andreea Raicu pe pagina sa.

De ce nu s-a măritat Andreea Raicu până la vârsta de 41 de ani

Andreea Raicu, considerată una din cele mai frumoase femei din România, a împlinit 41 de ani în luna august a anului trecut, ocazie cu care a făcut mai multe mărturisiri sincere despre viața ei personală.

Deși în trecut s-a iubit cu mai mulți bărbați faimoși, printre care Tudor Chirilă sau Horia Tecău, în prezent, vedeta îți duce viața personala departe de lumina reflectoarelor.

Într-o postare pe blogul ei, Andreea a recunoscut care au fost greșelile ei din trecut, la capitolul "relații" și ce a învățat odată cu trecerea anilor.

Citeste si: Scrisoarea unui deținut din Penitenciarul din Miercurea Ciuc către psiholoaga lui: ”Vei fi în așteptată în faţa scării cu un recipient plin cu acid de baterie şi îţi va distruge acel chip de zână”

 1. Nu am stiut sa am rabdare

Am fost mereu un om impulsiv si lipsit de exercitiul rabdarii si acest lucru mi-a afectat relatiile (intre timp, viata, prin experientele ei mai putin delicate, m-a invatat cat de importanta este aceasta calitate deseori subestimata). Rabdarea era pentru mine o calitate care de cele mai multe ori ma incurca si pe care nu o intelegeam pe deplin. Insa cu rabdare poti rezolva atat de multe, nici nu poti sa iti inchipui, chiar si cele mai imposibile lucruri. Asa ca lucrati la asta pentru ca s-ar putea sa fie cheia unei relatii care infloreste, in loc sa se ofileasca si sa se incheie.

Citește aici continuarea!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate