Andreea Raicu, singura de sarbatori! Uite ce are de gand sa faca!

Andreea Raicu tocmai ce s-a intors in America unde a participat la un curs de shopping online. Vedeta se pregateste acum de sarbatori.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere"Am facut in America un curs despre shopping online. Am lansat o colectie de tricouri pe care am lansat-o in urma cu 5 ani. In perioada aia a murit bunica mea. Am scos o noua colectie care sete in memoria bunicii mele. Am reinterpretat colectia mea de atunci kalooga_36441" , a spus Andreea Raicu, la Povestiri Adevarate.

"Imi voi petrecere sarbatorile acasa, cu oamenii mei dragi. Voi impodobi bradul impreuna cu prietenii mei cu doua zile inainte de Craciun. O sa fac o mica petrecere", a spus ea.

"Mi-as dori ca oamenii sa schimbe l aei lucrurile pe care vor sa le schimbe. As vrea sa incepem sa schimbam la noi ce vrem sa schimbam. Eu am schimbat foarte multe lucruri la mine. Am invatat sa am rabdare, sa nu mai iau nimic personal, sa inteleg ca oamenii din jurul meu nu reactioneaza intr-un anumit fel din cauza mea. Nu are legatura cu mine, ci cu ei"
, a spus Raicu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate