Andreea s-a ales cu o rană la nas după un test COVID! Are sângerări frecvente și a ajuns la spital de trei ori

Andreea, o tânără româncă, stabilită în Austria, s-a ales cu o rană nazală care îi sângerează frecvent, după ce a făcut un test COVID la un centru specializat.

Andreea cere despagubiri
Autor: Ana Maria Petre

In articol:

Pentru suferința provocată, Andreea cere despăgubiri de la autoritățile austriece.

Presa din Austria a scris despre tânăra româncă, Andreea C, care în 12 decembrie, și-a făcut un test COVID la o locație special amenajată de autorități lângă un teren de sport din localitatea unde stă tânăra.

Deși după ce i s-au recoltat probe din nas, așa cum prevede procedura în cazul testelor COVID, Andreea a acuzat dureri, i s-a spus că acestea sunt normale. În scurt timp însă, nasul i s-a umflat ușor, iar spontan a început să aibă sângerări.(Citeste si- O copila a aflat ca sufera de leucemie după ce a făcut un test COVID)

Câteva zile mai târziu, Andreea s-a dus la spital pentru un consult de specialitate, iar medicii au  constatat că suferă o ”leziune mucoasă în urma testului Covid, dreapta endonasală”, și au început să-i administreze un tratament. Cum lucrurile păreau că se complică, medicii au decis să-i dea tinerei de 30 de ani inclusiv antibiotice.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Citeste si: Când începe vaccinarea anti-COVID19 pentru populația generală

Andreea, românca din Austria cu rană provocată de testul COVID, cere despăgubiri de 5000 de euro

Nici acum, la mai bine de 3 săptămâni de la incident, Andreea C nu este vindecată.”Pur și simplu situația ei nu se îmbunătățește”, a declarat presei austriece o prietenă a româncei, care a precizat că Andreea are în continuare dureri și pe 4 ianuarie 2021 a fost din nou la spital. Mai exact, pentru a treia oară din 18 decembrie până acum.(VEZI si pasii necesari pentru un test COVID)

Citeste si: Când începe cea de-a doua etapă a vaccinării anti-COVID?! Valeriu Gheorghiță a dat primele detalii: "După data de 15 ianuarie..."

La sfatul unor prieteni, Andreea apelat la un avocat și a hotărât să ceară autorităților despăgubiri. ”Vom cere 5.000 de euro despăgubiri pentru durere și suferință plus orice costuri ulterioare ale procesului”, a spus avocata ce reprezintă pe româncă, Astrid Wagner, care consideră că autoritățile landului Austria Inferioară sunt responsabile de suferința clientei sale.

sursa: heute.at

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adelina, o tânără asistentă medicală, a murit din cauza COVID-19, la scurt timp după ce a născut

Gabriel Cotabiță a fost diagnosticat cu noul coronavirus! Care este starea de sănătate a artistului

Vaccinul anti-coronavirus, distribuit în spitale în cutii de Pizza: ”Este doar o întâmplare”

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

O nouă autostradă în România! S-a anunțat deja când va fi gata

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Începe un nou război mondial? Prima putere nucleară care i-a declarat război Israelului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies