Andreea, sora fetiței care a fost luată cu mascații, mesaj emoționant pentru Sorina: „Sufletul meu e despărțit. Sori, te iubesc”

Andreea, sora fetiței luată cu macații, este extrem de tristă. A transmis un mesaj emoționant pentru Sorina și aștepată să se întoarcă înapoi din America.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Cazul micuței Sorina, fetița care a fost luată de lângă familia care o crescuse și dată spre adopție unei familii de români stabiliți în Statele Unite ale Americii, a șocat o țară întreagă. Imaginile în care copila de doar opt ani este luată cu forța din casa din Baia de Aramă și de lângă femeia pe care o numea „mamă” au ajuns în primele pagini ale presei și i-au îngrozit pe români.

Citeste si: Lovitură de teatru! Florin Pastramă și Brigitte au trimis invitații la nuntă prietenilor și rudelor Ralucăi Podea! Blonda a luat foc: „Ești penibil!”

Citeste si: Raluca Podea o face praf pe Brigitte! „Pe mine m-a iubit, de ea s-a folosit!” A izbucnit după ce a aflat că face nuntă cu Florin Pastramă

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei ripostează! Vlog-ul în care spune tot adevărul despre Raluca: „Nu aș fi vorbit, dar când sunt luat peste picior...”

 

Mesaj emoționant pentru Sorina

Andreea, sora mai mică a Sorinei, a transmis un mesaj emoționant. Copila este extrem de frumoasă și, în ochii ei, se citește tristețea.

„E în America. Îi zicea lui mami că nu vrea să plece. A venit o procuroare care a tras de ea. A tras-o de mână până a dat și cu capul. Sorina zicea că: mami, nu vreau să plec. (…) Sufletul meu e despărțit. (…) De la 18 ani se întoarce. Că ne iubește. Pe mami, pe tati și pe mine. Mami să nu mai plângă. Tati să nu se mai streseze, pentru că o să vină înapoi. Sori, te iubesc”, este mesajul Andreei.

Citeste si: Unde lucrează tatăl adoptiv al Sorinei, fetița luată cu mascații de la familia care a crescut-o: „Transplanturi de organe”

Citeste si: Super-polițistul de la Slatina, despre cazul Sorinei: ”Vreau să fiu primul polițist care ia atitudine” I-a transmis și un mesaj dur procuroarei ”Un monstru!”

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate