Andreea Spataru, fetita si iubitul ei vor petrece primul Craciun in SUA

De cateva luni, Andreea Spataru s-a mutat definitiv in America, impreuna cu fiica ei, Maria Sofia, si iubitul Sorin Marica.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereAndreea Spataru a renuntat la meseria de manechin, iar iubitul ei Sorin Marica, alias “Capone”, si-a incheiat afacerile in tara si impreuna au “fugit” in America pentru a incepe o viata noua, constienti fiind ca trebuie sa o ia de zero. De cum au ajuns, Andreea si Sorin si-au inscris fetita, pe Maria Sofia, la o gradinita din Florida.

Andreea sustinea inainte de a pleca ca isi va deschide o sala de fitness acolo. Blonda si-a luat si diploma de antrenor ca sa poata profesa. Pana cand se vor concretiza lucrurile insa, cei trei se pregatesc de sarbatorile pe care le asteapta cu nerabdare.

Andreea, Sorin si Maria vor petrece Craciunul in stil american. Micuta Maria i-a pregatit deja lista lui Mos Craciun cu ce cadouri sa-i aduca, asa cum obisnuia cand locuia in Romania. Blonda s-a conversat cu fanii, pe pagina de Facebook, si le-a marturisit ca fetita ei are o lista destul de lunga pentru Mos Craciun.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate