Vedete

Andreea Tonciu, de nerecunoscut de cand a devenit mamica:"Doar pentru Rebeca traiesc. Ies din casa nemachiata, nu ma recunoaste nimeni!"

Vremurile in care Andreea Tonciu impresiona prin aparitiile seducatoare sunt istorie. De cand e mamica si sotie, aceasta a devenit casnica si se dedica intru totul familiei. Mai mult de atat, nu mai este precupata nici de aspectul fizic.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Andreea Tonciu, de nerecunoscut de cand a devenit mamica:"Doar pentru Rebeca traiesc. Ies din casa nemachiata, nu ma recunoaste nimeni!"icon photo
In cadrul unui interviu difuzat la WOWbiz, aceasta a dezvaluit ca centrul universului ei este fiica ei:  "Sa stii ca tot copilaroasa sunt, dar ma descurc foarte bine cu Rebecuta. Mi s-a schimbat foarte mult viata, dar sunt foarte fericita. Sunt casnica. Toata saptamana am gatit, am stat cu Rebeca si am facut curat. Acum este o perioada mai dificila, pentru ca ii dau dintisorii si nu prea mananca. Gatesc si pentru sotul meu, desi el nu prea e obisnuit cu mancarea gatita. Merg la piata nearanjata, nemachiata, nu ma recunoaste nimeni.", a dezvaluit ea.

Mai mult de atat, Andreea Tonciu nu mai este interesata nici de aspectul fizic: "Nu mai am timp de chestiile astea. Tot timpul meu este Rebecuta. Doar pentru ea traiesc acum. Numai pot dupa ea. Nu pot sa descriu viata fara ea. Daca pe ea o doare ceva, innebunesc. N-am crezut vreodata ca voi fi asa. Nu-mi placeau copiii, iar acum nu ma mai intereseaza unghiile, parul. Nu mai merg la solar. Garderoba mea este la fel ca anul trecut. Sotul meu imi mai cumpara cate ceva. Eu ii iau fiicei mele.", a mai precizat Andreea.

In ceea ce priveste discutiile in contradictoriu cu sotul ei, aceasta recunoaste ca mai exista:
"Avem timp pentru ca de doua ori pe luna mergem la munte ca sa facem si noi tot ce trebuie. Exersam pentru surioara, dar nu ne dorim acum. Nu pot sa spun ca ne certam, dar ca orice cuplu, si noi avem discutii. Intotdeauna am fost o persoana sincera si mereu mai sunt mici discutii. Nu am ajuns la certuri urate. De cand ne-am cunoscut nu am dormit niciodata separati. Nu am cu cine sa ma cert, el este foarte calm. El tace, ma aproba. Nu este de acord sa mai apar. Nu vrea in niciun chip sa apar, de aceea ne mai ciondanim.", a mai marturisit Andreea Tonciu.
Andreea Tonciu, de nerecunoscut de cand a devenit mamica:"Doar pentru Rebeca traiesc. Ies din casa nemachiata, nu ma recunoaste nimeni!"

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune