Andreea Tonciu a intrat in depresie! Sotul nu o lasa sa faca nimic din ce-i place: "O sa ma ai pe constiinta"

Andreea Tonciu a intrat in depresie din cauza vietii de casnica.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Andreea Tonciu are tot ce si-a dorit. Voia o iubire ca in povesti si o familie frumoasa si le-a obitnut alaturi de Daniel Niculescu, barbatul pe care l-a luat de sot si caruia i-a daruit o fetita pe nume Rebeca. Desi isi iubeste fiica si sotul, viata fostei asistente de televiziune nu este nici pe departe perfecta. 
 
Frumoasa bruneta si-a schimbat radical modul de viata in momentul in care la- cunoscut pe Daniel Niculescu si a ramas insarcinata si, desi viata de sotie si mamica este plina de satisfactii, Andreei ii lipsesc iesirile dese si aparitiile la televizor pe care le avea inainte. 
 
„Să ştii că am fost în depresie! Mă săturasem să am viaţa aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, ştii cum eram înainte. Mă duceam la filmări, mă duceam la job-uri... Acum să stai închisă într-o casă, am zis că înnebunesc”, a declarat Andreea Tonciu, conform Spynews.
 
Cand a discutat despre aceste probleme cu sotul ei, acesta nu a fost alaturi de ea. Se stia insa ca Daniel Niculescu nu este un fan al aparitiilor publice si al stilului de viata petrecaret pe care il avea sotia lui in anii trecuti. 
 
„I-am zis: 'Vreau să vin la sală, vreau să mă duc la toate emisiunile posibile, peste tot, cum eram înainte. Dacă nu, o să înnebunesc! Dacă nu, o să mă ai pe conştiinţă!' Mi-a spus că sunt nebună, că nu ştiu ce...”
 
Bruneta a avut insa replica pentru sotul ei: "Mă duc şi mă angajez pe 20 de milioane, i-am zis. Sincer", a mai povestit Andreea Tonciu pentru Spynews. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate