Andreea Tonciu a povestit ce se întâmplă acasă! "Aveam o discuţie mai aprinsă cu soţul meu"- Fetiţa lor a asistat la tot: "I-a dat una"

Andreea Tonciu a povestit ce se întâmplă acasă, cum fetiţa ei s-a ataşat atât de tare de ea, încât simte nevoia să îi ia apărarea atunci când se ceartă cu soţul.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Andreea Tonciu este o mamă destul de rea, dar are, totuşi, o relaţie extraordinară cu Rebecca.

"Suntem non-stop împreună. Mie nu mi-au plăcut copiii. Când eram acum 4-5 ani că o să fac eu copiii, mai bine înfiam. Sunt dependentă de ea, n-am crezut că e aşa sentiment. N-o stresez, îi explic cu vorba bună. De mine ascultă. Uite aseară aveam o discuţie mai aprinsă cu soţul meu şi ea mi-a luat apărarea şi s-a dus şi i-a dat una. E foarte ataşată de mine, ştiu că fetele sunt cu taţii. Şi eu am fost mai ataşată cu tata. Fata mea nu seamănă deloc cu mine, doar la caracter. Fata mea nu cere jucării sau haine, vrea numai bomboane.

Crăciunul îl vom face în familie şi la munte vom merge la munte. Deocamdată, nu pot să plec fără Reby de sărbători”, a spus Andreea Tonciu într-o emisiune.

fara descriere

Andreea Tonciu nu se gândeşte deocamdată să mărească familia cu încă un membru.

“Nu lucrez la al doilea copil, am alte priorităţi. Dacă îmi dă Dumnezeu peste ceva timp, cu mare drag. Sunt dependentă de ea, nici nu mai apar la televizor. Eu stau cu ea mereu, dar şi mama. N-am avut bonă niciodată. Nu îl las pe Dani singur cu fata, pentru că plânge după mine. Eu o cert mai des decât tatăl ei", a mai declarat Andreea Tonciu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate