Andreea Tonciu a trecut la munca de jos! Cu ce se ocupă acum fosta asistentă TV, când crede că nu este văzută

Andreea Tonciu a uitat de anii în care era asistentă TV. Cu ce se ocupă acum vedeta, este o afacere care îi aduce extrem de mulți bani.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Andreea Tonciu a dispărut din viața publică și își vede liniștită de familia sa, dar și de afacerea care îi aduce un venit constant.

Fosta asistentă TV, care a devenit mamă pentru prima dată în anul 2015, a trecut la munca de „jos” și se pare că îi place extrem de mult să se ocupe de florăria pe care o deține alături de familia sa, chiar în centrul Capitalei.

Vedeta a fost surprinsă în timp ce se ocupa de flori, extrem de conștiincioasă. După ce a golit toate vazele pline cu flori și le-a schimbat apa, Andreea a decis să ia o pauză.

Citeste si: Otilia Bilionera și Otniela se distrează pe seama relației lui Florin Pastramă! ”Dacă o vede mă-ta pe Brigitte face infarct”

Citeste si: „Fiica” secretă a Zinei Dumitrescu. Creatoarea de modă a dus cu ea în mormânt această poveste

Citeste si: Brigitte Năstase se teme de fostul iubit! Știe de ce este Cornel Oană în stare: „Stă la mine în casă”

Andreea Tonciu a revenit la TV! ”Acum mă lasă să apar la orice emisiune”

Andreea Tonciu a revenit pe micul ecran, după o pauză foarte lungă! Uite ce mărturisiri face la televizor.

Andreea Tonciu are cu ce se lăuda: micuța Rebeca împlinește trei anișori anul acesta, peste câteva luni, în luna iunie, soțul ei, Daniel Niculescu, este atent și iubitor cu ea. 

O cresc pe Rebeca. Nu are nimic de la mine. Să ştii că mă consider o fată foarte ok, sunt normală. Prin felul meu de a fi am câştigat publicul. Rebeca face 3 ani în iunie.

Mă ajută foarte mult mama mea. (…) Crede-mă, sunt foarte fericită, sunt mult mai liniştită, dar îmi lipseşte nebunia pe care o făceam eu înainte. Să apar non-stop la televizor, cum apăream înainte. Chestia asta a fost cam urâtă, să nu mai fac ce făceam înainte, mi s-a pus un stop în care nu m-am regăsit.

A intervenit şi naşa, şi naşul, au fost discuţii. Acum mă lasă să apar la orice emisiune (n.r. soțul ei). (…) Nu am pierdut ceva, libertatea cu apariţiile mele TV, în rest de ieşit ies.

Am refuzat foarte multe proiecte, foarte mari. Dani s-a obişnuit, trebuie să îi placă. Dacă ies acum ies doar cu soţul meu, doar în weekend când o las la mama mea. Ieşirile nu îmi lipsesc.

(…) În faţa naşilor aproba, iar acasă schimba foaia. Este gelos, dar nu mai este cum era în trecut. El poate să facă ce vrea, nu sunt posesivă. 2019 o să fie anul meu, o să redevin Andreea Tonciu, pe micul ecran. Vreau să o înscriu la o grădiniţă, o să caut o grădiniţă bună”, a povestit Andreea Tonciu într-o emisiune TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate