Andreea Tonciu, acuzată că vine cu ținute copiate la ”Bravo, ai stil! Celebrities” Vezi cum arată originalele

Andreea Tonciu este una dintre concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” care are cele mai mari note de la jurați, iar acesta este un motiv de invidie printre celelalte concurente.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

În ultima perioadă, nu o dată s-a vorbit despre faptul că Andreea Tonciu, cel puțin în galele de sâmbăta, apelează la ținute inspirate, copiate spun unii, de la vedete internaționale.

Citeste si: Andreea Tonciu e gravidă? Cine a aruncat bomba EXCLUSIV

Cel mai recent caz este chiar cel al ținutei de sâmbătă, când Andreea Tonciu a venit la ”Bravo, ai stil! Celebrities” îmbrăcată într-o rochie transparentă, de tip plasă, dar purtând și un fel de glugă pe cap. Bianca Rus a fost cea care a spus chiar din emisiune că Andreea Tonciu poartă o ținută extrem de asemănătoare cu cea purtată de Rihanna în 2014.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Soțul lui Tonciu, amenințări în scandalul declanșat de Bianca Drăgușanu la ”Bravo, ai stil! Celebrities” ”Mătur cu tine...”

”Rochia aia nu avea mâneci și spatele era gol”, i-a replicat Andreea Tonciu. Dacă discuția s-a oprit acolo în emisiune, în afara ei, spiritele s-au încins iar fanii show-ului au căutat să afle adevărul.

”Rochia și styling-ul este o copie Khloe Kardashian, purtată la petrerecea marele Gatsby (deziua mamei ei)”, a comnetat cineva ținuta Andreei Tonciu. Iar, altcineva, a și făcut completările referitoare la faptul că ținuta seamănă cu a Rihannei. ”Dar și Khloe atunci a spus că s-a inspirat din ținuta Rihannei din 2014. Atunci Rihanna a avut capă, iar Andreea Tonciu acum un blazer. Unde e originalitatea?”

Citeste si: Andreea Tonciu aruncă bomba despre relația dintre Bianca Rus și Ștefan Farrel! Incredibil, ce a spus despre cei doi

Vezi pe kfetele.ro despre ce altă ținută de-a Andreei Tonciu s-a spus că este copiată

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Andreea Tonciu, speriată de epidemia de coronavirus! Ce decizie vrea să ia vedeta

Theo Rose, mesaj emoţionant, după ce a izbuncit în plâns în gala "Bravo, ai Stil! Celebrities": "Muncesc de la 15 ani pentru asta şi..."

Ce salariu are un angajat Mega-Image? Acesta primește și bonusuri lunare, precum și bonuri de masă

Andreea Tonciu, masaj incitant în pauza de jurizare de la Bravo, ai stil! Celebrities: "Uneori fac și cu finalizare"

Ce transformare! Cristina Șișcanu a dat ținutele din jungla de la Survivor România pe cele elegante de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies