Andreea Tonciu, acuzată că vine cu ținute copiate la ”Bravo, ai stil! Celebrities” Vezi cum arată originalele

Andreea Tonciu este una dintre concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” care are cele mai mari note de la jurați, iar acesta este un motiv de invidie printre celelalte concurente.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

În ultima perioadă, nu o dată s-a vorbit despre faptul că Andreea Tonciu, cel puțin în galele de sâmbăta, apelează la ținute inspirate, copiate spun unii, de la vedete internaționale.

Citeste si: Andreea Tonciu e gravidă? Cine a aruncat bomba EXCLUSIV

fara descriere

Cel mai recent caz este chiar cel al ținutei de sâmbătă, când Andreea Tonciu a venit la ”Bravo, ai stil! Celebrities” îmbrăcată într-o rochie transparentă, de tip plasă, dar purtând și un fel de glugă pe cap. Bianca Rus a fost cea care a spus chiar din emisiune că Andreea Tonciu poartă o ținută extrem de asemănătoare cu cea purtată de Rihanna în 2014.

Citeste si: Soțul lui Tonciu, amenințări în scandalul declanșat de Bianca Drăgușanu la ”Bravo, ai stil! Celebrities” ”Mătur cu tine...”

”Rochia aia nu avea mâneci și spatele era gol”, i-a replicat Andreea Tonciu. Dacă discuția s-a oprit acolo în emisiune, în afara ei, spiritele s-au încins iar fanii show-ului au căutat să afle adevărul.

fara descriere

”Rochia și styling-ul este o copie Khloe Kardashian, purtată la petrerecea marele Gatsby (deziua mamei ei)”, a comnetat cineva ținuta Andreei Tonciu. Iar, altcineva, a și făcut completările referitoare la faptul că ținuta seamănă cu a Rihannei. ”Dar și Khloe atunci a spus că s-a inspirat din ținuta Rihannei din 2014. Atunci Rihanna a avut capă, iar Andreea Tonciu acum un blazer. Unde e originalitatea?”

Citeste si: Andreea Tonciu aruncă bomba despre relația dintre Bianca Rus și Ștefan Farrel! Incredibil, ce a spus despre cei doi

fara descriere

Vezi pe kfetele.ro despre ce altă ținută de-a Andreei Tonciu s-a spus că este copiată

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate