Andreea Tonciu, cu fetiţa la spital!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

"Este o meserie grea. Înainte aveam o viaţă activă, acum stau doar acasă! Nu o mai duc la grădiniţă, răcea des. A fost şi internată o săptămână, a avut pneumonie. M-am speriat foarte tare! Am zis că trebuie să stau cu ea acasă. M-am obişnuit foarte tare să stau acasă. Lumea poate crede altceva, eu nu am avut o imagine foarte bună. Lumea nu a ştiut despre mine cum sunt adevărat. M-a deranjat, am suferit foarte tare. Mi-a plăcut mereu să fiu în centrul atenţiei. Acum nu mă mai atac, nu le mai pun la suflet.

A fost foarte răcită, a stat o săptămână în spital. Făcuse febră, a început să verse. I-au făcut analize şi au descoperit că are infecţie urinară. M-am mirat ca un copil atât de mic să facă infecţie urinară", a spus Andreea Tonciu la Teo Show.

Fetiţa Andreei Tonciu, Rebecca, este tare cochetă, dar şi o bună gospodină. "Vrea să se îmbrace doar în rochiţe. Durează cam jumătate de oră să o conving să se îmbrace cum vreau eu. De vreo două-săptămâni a început să mă ajute în bucătărie. Vrea să cureţe ceapă. Nu prea îi plac jucăriile. Scrie, desenează, decupează hârtie. Primeşte multe jucării, dar ea nu le bagă în seamă.

Aş vrea să studieze afară. Vreau ca fetiţa mea să crească altfel, să studieze şi să trăiască în altă ţară", a mai declarat Andreea Tonciu în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Răsturnare de situație! De ce ar fi murit de fapt Maradona: A fost o idioţenie criminală

Incredibil! Ce mașină conduce Andreea Tonciu și ce preț enorm a plătit pentru acest bolid! De unde a avut bani

Un piteştean şi-a călcat intenţionat soacra cu maşina! Motivul halucinant pentru care a făcut asta

Povestea cutremurătoare a unei mari arhitecte salvate de la moarte de medicii de la Spitalul Fundeni: "Am renăscut odată cu transplantul de ficat"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies