Andreea Tonciu, cu fetiţa la spital!

Autor: R.L.

"Este o meserie grea. Înainte aveam o viaţă activă, acum stau doar acasă! Nu o mai duc la grădiniţă, răcea des. A fost şi internată o săptămână, a avut pneumonie. M-am speriat foarte tare! Am zis că trebuie să stau cu ea acasă. M-am obişnuit foarte tare să stau acasă. Lumea poate crede altceva, eu nu am avut o imagine foarte bună. Lumea nu a ştiut despre mine cum sunt adevărat.

M-a deranjat, am suferit foarte tare. Mi-a plăcut mereu să fiu în centrul atenţiei. Acum nu mă mai atac, nu le mai pun la suflet.

A fost foarte răcită, a stat o săptămână în spital. Făcuse febră, a început să verse. I-au făcut analize şi au descoperit că are infecţie urinară. M-am mirat ca un copil atât de mic să facă infecţie urinară", a spus Andreea Tonciu la Teo Show.

Fetiţa Andreei Tonciu, Rebecca, este tare cochetă, dar şi o bună gospodină. "Vrea să se îmbrace doar în rochiţe. Durează cam jumătate de oră să o conving să se îmbrace cum vreau eu. De vreo două-săptămâni a început să mă ajute în bucătărie. Vrea să cureţe ceapă. Nu prea îi plac jucăriile. Scrie, desenează, decupează hârtie. Primeşte multe jucării, dar ea nu le bagă în seamă.

Aş vrea să studieze afară. Vreau ca fetiţa mea să crească altfel, să studieze şi să trăiască în altă ţară", a mai declarat Andreea Tonciu în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un piteştean şi-a călcat intenţionat soacra cu maşina! Motivul halucinant pentru care a făcut asta

Povestea cutremurătoare a unei mari arhitecte salvate de la moarte de medicii de la Spitalul Fundeni: "Am renăscut odată cu transplantul de ficat"

Ultima scrisoare a mamei către Gabriela, fata ucisă în accidentul auto: ”În fiecare poveste se află un monstru; ţine în frâu demonii”

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Calendar ortodox 11 aprilie. Mare sărbătoare astăzi pentru România! Este Cruce Roșie. Ce sfânt cinstim astăzi?

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies