Andreea Tonciu, dans super senzual la bara! A primit o oferta de 20.000 de dolari pe luna! Vezi aici imaginile incendiare!

Andreea Tonciu a pierdut un pariu si a fost nevoita sa invete sa danseze la bara. Chiar daca la inceput nu s-a descurcat foarte bine din cauza ca nu avea rezistenta la efort, vedeta TV a reusit intr-un final sa realizeze super miscarile pe care le-a invatat de la coregraful Petrisor.

Distribuie pe:

fara descrierePentru ca a dansat chiar de ziua ei, Andreea a primit cadou intr-o emisiune de la Pro TV o excursie la Paris. Si pentru ca nu a mai fost niciodata acolo, diva a avut nevoie de translator, iar Ionita de la Clejani s-a oferit sa o invete limba franceza.

fara descriereIn aceeasi zi, Tonciu a primit si o oferta din partea milionarului Cornel Tabacaru, care isi doreste sa o vada dansand pe vasul sau de croaziera. Salariul pe care i-l ofera este de aproape 20.000 de dolari pe luna.

fara descriereAflat in aceeasi emisiune, Nicolae Mitea, iubitul Andreei, a marturisit ca el nu ar lasa-o pe vedeta sa se angajeze pentru Tabacaru: "Ca iubit al ei, eu unul nu as fi de acord sa dansez acolo."

fara descriereIn schimb, Andreea a spus sincera: "Eu ma mai gandesc!". La final, oferta s-a dovedit a fi o farsa.

fara descriere

fara descriere

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate