Andreea Tonciu, în lacrimi la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, după ce fetița ei a văzut-o la tv: „Mami, de ce fata aia rea te face ciocănitoare?”

Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi la „Bravo, ai Stil! Celebrities” și a spus că fetița ei a fost foarte afectată după ce fiica ei a văzut-o la televizor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G., Catalina Lohan

fara descriere


In articol:

Andreea Tonciu și-a arătat latura sensibilă, aseară, în cadrul emisiunii „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Concurenta show-ului moderat de Ilinca Vandici a izbucnit în plâns după ce a fetița ei, Rebeca, a văzut emisiunea și implicit, valul de jigniri venite din partea Mariei Ilioiu. 

Citeste si: Andreea Tonciu răspunde acuzațiilor privind cine o îmbracă la ”Bravo, ai stil! Celebrities” Are sau nu stilist?

Citeste si: Bianca Rus îl acuză pe soțul Andreei Tonciu de infidelitate, printr-o melodie: ”Ai bărbat emancipat, e cu***r, umblă și beat!”

Citeste si: Juratii “Bravo, ai stil! Celebrities”, marturisiri in culisele show-ului! Catalin Botezatu a vrut sa devina actor! “M-am pregatit cu Florin Piersic”

Andreea Tonciu, în lacrimi la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, după ce fetița ei a văzut-o la tv: „Mami, de ce fata aia rea te face ciocănitoare?”

După ce a primit aprecierile juraților și și-a spus indicativul, Andreea Tonciu nu a mai rezistat și a izbucnit în plâns. Ilinca Vandici a chemat-o lângă ea și a determinat-o să spună ce are pe suflet.

fara descriere

„Eu nu am venit în emisiune să mă cert sau să fac vreun scandal. Eu nu mai pot să fac ce am făcut în trecut pentru că o am pe Rebeca la grădiniță, iar mamele colegelor Rebecăi, când o să vadă că sunt foarte jignită... vă dați seama, oamenii chiar cred.

Am stat acasă cu soțul meu și cu Rebeca, iar fetița mea a văzut ca am fost foarte jignită. Și a spus: 'Mami, de ce fata aia rea vorbește așa de urât ție? De ce te face ciocănitoare?' Și a venit la mine și mă mângâia și spunea: 'Mami, eu pe tine te iubesc. Tu ești cea mai frumoasă'”, a declarat Andreea Tonciu cu lacrimi în ochi, aseară, la Bravo, ai Stil! Celebrities.

fara descriere

Cu toate că nu s-a simțit bine în acele momente, Andreea Tonciu i-a explicat fetiței sale că de fapt totul a fost doar o glumă nevinovată.

„Am luat ca pe o glumă și zic, mami suntem la o emisiune și noi fetele așa mai vorbim, dar nu a jignit-o pe mami. Ciocănitoarea este o pasăre frumoasă. Îți dai seama că nu am avut ce să-i spun”, a explicat Andreea Tonciu la testimoniale. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate