Andreea Tonciu, injurata de francezi: "You are a bitch"! Raspunsul vedetei, naucitor: "Baga-mi-as p**a in gura voastra de jegosi! Lick my pussy"

Andreea Tonciu a mers la Paris intr-o excursie pe care a primit-o cadou din partea lui Catalin Maruta.

Distribuie pe:

fara descrierePentru ca se considera o adevarata vedeta in Romania, Tonciu si-a dorit sa primeasca o bucata de cascaval fara sa plateasca. Vanzatorul s-a enervat destul de tare si a refuzat sa ii dea ceva fara bani.

In momentul in care Andreea a inceput sa se certe cu el in limba romana, barbatul i-a taiat-o scurt: "You're a bitch!" (Esti o c***a) si a dat-o afara din magazin.

Raspunsul vedetei a fost insa naucitor: "Baga-mi-as p**a in gura voastra de francezi jegosi! Lick my pussy! Your mother is a bitch!", a urlat Tonciu!

VEZI AICI VIDEO CU INJURATURILE CA LA USA CORTULUI ALE ANDREEI TONCIU!

Inainte de aventura din magazinul de branzeturi, Andreea l-a rugat si pe taximetristul care a adus-o de la aeroport sa ii faca un discount la pret, insa acesta nu s-a lasat induplecat si a amenintat-o cu politia. "Zgarciti sunt francezii astia", a concluzionat Tonciu.

Diva a scapat si doua perle in stilul caracteristicL "Henri Coanda este un poet" iar "Romania are 2 milioane de locuitori".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate