Andreea Tonciu răspunde acuzațiilor privind cine o îmbracă la ”Bravo, ai stil! Celebrities” Are sau nu stilist?

La ”Bravo, ai stil! Celebrities”, după Maria Ilioiu, Andreea Tonciu a început un nou scandal cu Bianca Rus, care o acuză că are stiliști.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Scandalurile dintre Maria Ilioiu și Andreea Tonciu par nesfârșite la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Însă, de câteva zile și Bianca Rus o atacă pe Tonciu.

Pe Andreea Tonciu pare că atunci când o lasă Maria Ilioiu, o ia la rând Bianca Rus. În emisiunea de mercuri seară a fost scandal mare între Andreea Tonciu și Bianca Rus. Astfel, când a fost rândul Biancăi să comenteze ținuta Andreei Tonciu, aceasta a făcut-o praf.

fara descriere

Bianca Rus: Să nu te supăr, ești frumoasă! Dar stilistul te-a văzut când ai ieșit din casă?

Andreea Tonciu: Ce stilist, că n-am stilist. Eu sunt stilista mea!

Bianca Rus: Mie nu-mi place cum te-ai îmbrăcat

fara descriere

Însă, Ilinca Vandici, prezentatoarea ”Bravo, ai stil! Celebrities” o întreabă imediat pe Bianca Rus dacă știe că Andreea Tonciu are stilist.

”Nu știu absolut nimic, pur și simplu așa mi s-a părut că dacă are o echipă care-i face părul, care o machiază, are și stiliști, oameni, adică e mare echipa”, a răspuns Bianca Rus.

Numai că Andreea Tonciu a negat clar că ar avea stilist sau oameni care să o ajute să aleagă ținutele potrivite. ”Ți se pare”, îi răspunde aceasta Biancăi Rus.

Citeste si: Andreea Tonciu a izbucnit in plans! Fetita ei a vazut imagini: "Mami, de ce fata aia rea te face ciocanitoare?"

Citeste si: Andreea Tonciu sau Maria Ilioiu? Care dintre cele două concurente de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a câștigat războiul pe Instagram

fara descriere

Bianca Rus l-a acuzat pe soțul Andreei Tonciu de infidelitate

Bianca Rus i-a dedicat o melodie Andreei, iar mesajul cântecului a deranjat-o foarte tare pe brunetă. Deși totul a început ca o glumă, Andreea a rugat-o pe Bianca să-i dedice și să-i cânte o melodie. Atmosfera dintre cele două s-a schimbat rapid.

”Asta e special pentru tine: Ai bărbat emancipat, e curvar, umblă și beat. Of, bărbatul meu, umbli numai teleleu. Umbli după agățat”, i-a fredonat Bianca Rus Andreei.

”Ai greșit, cred că aici e vorba despre bărbatul tău!”, i-a răspuns Andreea.

Citeste si: Ce a fost pusă Andreea Tonciu să facă pentru a putea participa la Bravo, ai stil! Celebrities. A reușit vedeta să se conformeze?

 

”Nu, e vorba de bărbatul tău! Am remarcat că ai vorbit foarte ciudat de el, că l-ai luat de pe stradă”, a declarat Bianca în cadrul emisiunii.

”Dacă l-am cunoscut într-o parcare asta nu înseamnă că l-am luat de pe stradă”, a răspuns Andreea, vizibil deranjată de acuzele Biancăi.

”Eu nu-ți mai permit să vorbești cu mine din momentul ăsta pentru că m-ai jignit. Nu mai ai ce să discuți cu mine!”, a amenințat-o Andreea pe Bianca.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate