Andreea Tonciu s-a speriat cumplit după ce a început să se simtă rău: „De ieri și până astăzi am făcut trei teste de coronavirus”

Vedeta a trecut prin momente de panică maximă, după ce a început să acuze stări ce se asemănau cu cele ale infecției cu coronavirus.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Andreea Tonciu a avut o noapte de coșmar, după ce a început să-i fie rău. Se pare că vedeta s-a confruntat cu simptome speficite infecției cu coronavirus, căci a fost nevoită să-și facă mai multe teste rapide, pe care le avea în casă, pentru a se asigura că nu

s-a îmbolnăvit. Aceasta a povestit totul pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă și mereu în contact cu urmăritorii ei. 

Andreea Tonciu

Andreea Tonciu

[Sursa foto: Instagram]

Andreea Tonciu: „ Mai există vreo persoană ca mine care la orice simptom își face test de coronavirus?”

Vedeta și familia ei au trecut în urmă cu câteva luni prin experiența COVID-19 și deși au avut forme ușoare de boală, Andreea Tonciu nu mai vrea să repete boala. Mai mult, aceasta spune că la fiecare simtom de răceală, indiferent cât de minor, se testează imediat anti-COVID pentru a se asigura că nu s-a infectat din nou. 

Asta s-a întâmplat și în urmă cu doar o seară, când aceasta a început să se simtă rău. Nu a stat prea mult pe gânduri și și-a făcut nu unul, ci trei teste rapide pentru a afla dacă are sau nu COVID-19.

Ei bine, din fericire, de fiecare dată rezultatul a fost unul negativ, iar bruneta a răsuflat ușurată. Totuși, aceasta în continuare se simte rău și nu știe ce să facă pentru a-și reveni. 

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Andreea Tonciu, mamă pentru a doua oară? Detaliul care i-a dus pe fani cu gândul la o posibilă sarcină

„Voiam să vă povestesc ceva. Aseară mi-a fost foarte, foarte rău și să știți că de ieri până astăzi am făcut trei teste de coronavirus și sunt negativ. De ce îmi este rău, vreau să știu de ce imi e rău?! Nu am putut să dorm toată noaptea. Mai există vreo persoană ca mine care la orice simptom își face test de coronavirus?!”, a povestit Andreea Tonciu pe rețelele de socializare. 

Andreea Tonciu

Andreea Tonciu

[Sursa foto: Instagram]

Andreea Tonciu s-a enervat de la primele ore ale dimineții 

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a început ziua cu stângul. Aceasta se plânge că deși locuiește într-un complex rezidențial extrem de cunoscut, lucrurile nu sunt tocmai perfecte. Mai concret, aceasta s-a plâns de faptul că a fost nevoită să aștepte minute bune după lift, pentru a ieși din bloc. 

Citeste si: Andreea Tonciu vrea să-și schimbe total înfățișarea! Ce intervenții estetice visează să-și facă: „Costă 50-60 de mii de euro toate. Nu vreau să mă mai recunoască telefonul”. Sora ei îi calcă pe urme

„Patru minute am așteptat acest lift și e full. Deja încep să mă super enervez și-mi beau cafeaua pe hol, la bloc. Sper ca o să ajung la destinație cât de curând pentru că acest lift funcționează foarte greu și totuși stăm într-un complex rezidențial care este văzut ca fiind cel mai bun”, a povestit aceasta la InstaStory. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies